Komšije Nenada Aleksića šokirane njegovim ponašanjem u Zadruzi: Što Ivani nabija ROGOVE, ona je ANĐEO!

Otkrili i šta radi reperova supruga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ NenadAleksicSha

Reper Nenad Aleksić Ša već nekoliko meseci vrlo je prisan sa Tarom Simov zbog čega se šuška da ga je supruga Ivana ostavila.

Aleksićeve komšije šokirane su njegovim ponašanjem u rijalitiju Zadruga, te ističu da je Ivana jedna divna osoba i supruga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ivana i Ša poseduju salon lepote na Novom Beogradu gde i žive, u kojem reperova supruga radi, a u kojem zaposleni nisu želeli da govore o Aleksićima.

Nenad Aleksić Ša sa suprugom Ivanom pred ulazak u karantin/Foto: E-Stock/M. Rafailović

“Mi ništa nećemo komentarisati, niti ćemo davati izjave. Ivanin i Nenadov privatni život je njihova stvar i to oni među sobom treba da reše. Nije na nama da o tome pričamo, niti komentarišemo”, rekli su radnici salona.

Međutim u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini salona lepote, a koji je takođe u vlasništvu Aleksića, momci iz bloka ispijali su piće i, kako su rekli, prate “Zadrugu”, ali i poznaju repera i njegovu izabranicu.

“Ša je super lik, obožavamo da slušamo njegovu muziku. Viđali smo ga u kraju dok nije ušao u rijaliti”, rekli su Marko i Dalibor za Alo i dodali:

Foto: Printscreen/ Youtube

“Ne sviđa nam se njegovo ponašanje sa Tarom i to što Ivani nabija rogove. Žena mu je kao anđeo, ne znamo šta mu je trebala ova afera sa tom klinkom.”

U prodavnici ispred Ivaninog salona prodavačica je takođe istakla da je reperova supruga divna mlada dama i da joj je žao zbog toga što joj je Ša priredio.

“Ivana stalno dolazi i kupuje voće kod nas. Predivna je i ljubazna. Uvek je lepo raspoložena, a samo ona zna kako joj je. Ljudi je prepoznaju, zaustavljaju je i govore joj: “Svaka ti čast! Ti si prava žena! Šta je ono trebalo Nenadu?”, a ona samo slegne ramenima i ne komentariše. Muža nikada nije javno napala, bar ne da mi čujemo. Samo se zahvali i ode”, ispričala je radnica u obližnjoj prodavnici u kojoj Aleksićeva pazari.

Isplivao snimak koji dokazuje sve: Tara LJUBI Ša po vratu i gricka ga za UVO! (VIDEO)

Ispred porodičnog doma u kojem Nenad i Ivana žive već šest godina zatekle su se komšije Dalibor i Uroš, koji dele mišljenje sa ostalim komšijama.

“Dugo ga nismo videli u kraju, a Ivanu viđamo svakodnevno, dok ide na posao. Ne pratimo pomno dešavanja u “Zadruzi”, ali znamo šta se dešava i znamo šta se piše po portalima… Nije mu trebala ni ta priča ni ta bruka sa Tarom. Žena mu je carica i mnogo više ide uz njega nego ova…”, rekli su oni za pomenuti list.

Kako su dodali, voleli bi da se Ša po izlasku izmiri sa svojom lepšom polovinom i raskrsti sa ljubavnicom.

“Trebalo bi da reše nesuglasice i daju šansu braku, jer verujemo da je zatvoreni prostor učinio svoje i da njegovo ponašanje tamo nije realno ni racionalno “, zaključili su



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar