Ovako su komšije govorile o Balaševiću: Uvek deluje DOBROĆUDNO, pogotovo kada je u društvu UNUKA

Za njega niko nije imao lošu reč da kaže

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: E-stock/ Dragan Milovanov

Vest o smrti Đorđa Balaševića potresla je sve one koji su ga poznavali, kao i one koji su poštovali njegov lik i delo.

Komšije su svojevremeno imale priliku da govore o njemu za medije i imali su samo reči hvale.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Osnovna škola deo svog dvorišta pretvara u Đoletov PARK: U njegovu čast posadiće 68 SADNICA belog bagrema

“Uvek je fin, kulturan, uljudan i nema šanse da se ne javi. Ponekad pomislim da to radi iz čiste kurtoazije po sistemu, kada te neko pozdravi, ti otpozdraviš iz pristojnosti. Međutim, uverio sam se da to nije istina kada smo se jednom prilikom sreli u gradu i on se meni prvi javio. Tada sam shvatio da ipak zna ko su mu komšije. A ovde je komšiluk takav da je malo ostalo onih, nazovimo ih starosedeocima, tako da se ljudi relativno slabo druže, pogotovo kada su komšije u pitanju. Nema onog kafenisanja u komšiluku i sličnih stvari. To je davno iskorenjeno u urbanim sredinama, a prema rečima onih koje sam upoznao, a koji dugo poznaju Balaševiće, nikada oni nisu ni bili raspoloženi za takvu vrstu druženja”, rekao je pre nešto više od godinu dana za Blic jedan Đoletov komšija koji se u njegov komšiluk doselio par godina pre toga.

Ispovest deke koji je STANOVAO na imanju Balaševića: Otkrio i po KOME je Đorđe dobio ime

“Srećem ga jako retko. Evo, poslednji put sa unukom koja je izgleda sada krenula u školu, pa mi je bio jako smešan. Ona mu je nešto objašnjavala, a on je samo potvrdno klimao glavom, prateći je u korak i kada smo se susreli samo se osmehnuo jer je verovatno shvatio da se našao u komičnoj situaciji dede koji sluša kako mu unuka nešto drobi. Možda kada bih ja počela da mu se javljam, možda bi se i on javio. Ipak, nekako mi je neprijatno i ne bih volela da čovek svašta pomisli jer ja ne živim dugo u njegovoj ulici i nikada se nismo upoznali. Da ga češće srećem, sigurno bih mu se javila, a verujem i on meni. Uvek deluje dobroćudno, pogotovo kada je u društvu unuka”, ispričala je tada jedna komšinica za pomenuti medij.

Fotografija Đorđa i Olivere Balašević nastala dok je on bio u VOJSCI govori sve o njihovoj LJUBAVI (FOTO)

“Mene lično to što peva ne interesuje. Znam da tata i mama otkidaju na njegove pesme i da ne propuste bilo koju priliku da naglase da živimo u ulici kod Đorđa Balaševića. Kako vreme prolazi, to sve više uzima maha, pogotovo kada se nađemo u nepoznatom društvu, pa mislim da će uskoro insistirati da nam i račune tako adresiraju”, rekao je jedan dečak za Blic.

“Iako je dosta mlađa od njega, mama ga poznaje još iz vremena kada nije bio poznat, pa sa njom i stane nekada i popriča kada se sretnu. Ja se onda šalim sa tatom i pitam ga da li je ljubomoran. Prestao sam da ga zadirkujem kada mi je konačno priznao da jeste, ali samo zato što Đole prozbori koju i sa njim tek kada ga sretne u društvu sa mamom, a ovako mu se samo javi i prođe”, dodao je on za pomenuti medij.

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar