SUDBINA

Berček je zbog bede bio NEUHRANJEN, otac ga prijavio policiji, a publici se nikada ne KLANJA

Život ga nije nimalo mazio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Kosutnjak film

Život glumca Aleksandra Berčeka nikad nije bio lak.

Detinjstvo je provodio u siromaštvu, a zbog bede u kojoj su živeli bio je neuhranjen, te zbog toga nije mogao ni u vojnu školu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ćerka Aleksandra Berčeka bila je udata za POZNATOG muzičara, a roditelji joj NISU bili na svadbi!

Još kao mali je shvatio da sve mora sam i često je isticao to da je jedina briga roditelja bila da ga obuku i nahrane.

“Pošto smo bili teška sirotinja, a sirotinja ide u vojne škole, ja se prijavim tamo. Dva puta sam se prijavljivao i dva puta me odbiju zbog neuhranjenosti. Doduše, tamo su na tim pregledima bili pedagozi i psiholozi možda su procenili koliko bih bio poslušan, pa me nisu primili. Elem, takmičio sam se u recitovanju u Žablju. Govorio sam Jesenjina i tu me publika iznela na rukama. Posle sam bio u Plani i tu uzmem treće mesto”, ispričao je on svojevremeno u jednoj emisiji.

Osamostalio se kada je došao na studije u Beograd 1969. godine. Dobio je čak tri stipendije i, kako je rekao, kao student je imao više novca nego što je njegov otac imao penziju.

Zbog toga ga je otac prijavio policiji, a glumac je taj razgovor i prepričao.

Teška SUDBINA pevača pesme “Svi vi što maštate o sreći”: Osuđen na SMRTNU kaznu, pa pobegao iz Srbije

“I ja, posle druge godine, doduše radio sam i jedan film, kupim polovnog fiću. Doteram ga kući a moj otac koga su zvali Lala milicajac kaže: ‘Čime si ovo došao?’. Autom. ‘Čiji je ovo auto?’. Moj”, pričao je glumac u emisiji.

“‘A ne može to tako’. I sede na bicikl i ode u miliciju da me prijavi. Dođu dva policajca koje znam, naši prijatelji. Ali sve je bilo službeno: ‘Druže, saobraćajnu pokaži’. Kažu mom ocu: ‘Lalo, njegov je lepo piše ovde'”, ispričao je on dalje.

“Eto, a ja ni bicikl nisam uspeo da kupim a on student, ne znam ni šta studira”, rekao je njegov otac, ispričao je glumac u emisiji.

Tragična SUDBINA Balaševića: Roditelji mu nikad nisu došli na koncert, a razlog je PRETUŽAN

Iako je glumio u mnogim popularnim serijama i filmovima kao što su: “Otpisani”, “Stižu dolari”, “Ko to tamo peva?”, “Južni vetar” i drugim, nikada se nije poklonio publici.

“Kad se dogovore malo reditelji, malo novinari, malo kritičari mogu da naprave zvezdu od koga hoće. Možda ste primetili, ali ja se nikad ne klanjam publici. Nisam se klanjao ni kao student. Dobro, ima kolega koje vole da tako produže aplauz pa se klanjaju do zemlje crnice. Ali ako sam ja taj neki posao radio i uradio ga dobro, a vi došli da me gledate i aplaudirate mi, što bih se ja klanjao ako sam već dobro posao uradio? Kad sam sve uradio vi me terate da vam se još na kraju i klanjam. Mislim da to nije u redu”, rekao je Aleksandar Berček u jednom intervjuu.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar