BAVI SE MUZIKOM

Ovo je PROBLEMATIČAN sin Zlate i Hasana, pravio im je pakao: Dugo se KOCKAO, pa ga žena napustila (FOTO)

Pevačica digla ruke od njega kada je preterao!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Folk pevačica Zlata Petrović ima dvojicu sinova, Mikija Dudića, kojeg je dobila u braku sa kolegom Hasanom Dudićem, i sina Jovana iz drugog braka sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom.

Zlata je oduvek bila brižna i požrtvovana majka, iako je mnogo radila. Trudila se da deci obezbedi lagodan život, ali ipak je imala velikih problema sa starijim naslednikom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Miki, koje je Zlata rodila samo samo 18 godina, nasledio je talenat za muziku od roditelja, te je danas u estradnim krugovima poznati muzičar. Radi sa velikim pevačkim imenima i veoma je uspešan na tom polju.

On je njihov ponos: Iako Peja i Zlata Petrović zarađuju mnogo, njihov SIN radi u BUTIKU za 33.000 dinara

Danas vodi miran život i ima podršku roditelja, ali nije uvek bilo tako. Zlata je imala velike muke sa Mikijem, jer je bio zavisnik od kockanja. Više puta je vraćala njegove kockarske dugove, a onda joj je pre nekoliko godina prekipelo i nije htela da čuje za njega.

Foto: Printscreen/Youtube

“On me više ne zanima, neću da mu pomažem. Pare mu više ne dajem, pa nisam ja budala. Idem, radim, mučim se da bih davala njemu, a on sve prokocka. Rekla sam mu, molila da prestane sa tim, ali ne vredi. Eto, i žena ga je napustila, odvela decu, i sad živi sam. Pre sedam godina dala sam ogromne pare da vratim njegov dug zbog kocke, ali zaklela sam se da više neću. Odrastao je čovek, pa neka bude odgovoran i nek snosi posledice”, izjavila je Zlata bez 2017. godine.

Kako izgeda Miki Dudić možete da vidite na fotografiji iznad, a u video-snimku možete čuti kako svira.

D.P.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar