Dijana je zbog OVE REČENICE izbegla poligraf: Ovo su novi detalji saslušanja Hrkalovićke

Napustila je SBPOK nakon četiri sata ispitivanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ata images

Bivša sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović, saslušana je danas u SBPOK-u, povodom povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja.

Hrkalović je nakon četvoročasovnog ispitivanja napustila SBPOK u pratnji svojih advokata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema navodima beogradskih medija, ona ovoga puta nije odbila poligrafsko ispitivanje, već se žalila na bolest i glavobolju, kao i da zbog jakih lekova nije u stanju da bude podvrgnuta toj vrsti ispitivanja.

Dijana je saslušana povodom povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja. Akcenat je tokom ispitivanja bio na ugrožavanju bezbednosti predsednika Srbije i članova njegove porodice.

Prve FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako Dijana Hrkalović izgleda nakon 4 sata saslušavanja (FOTO)

Ona je navodno tom prilikom rekla da je spremna da ide na poligraf u vezi sa iskazima koje je iznela, ali se navodno izvukla jer je rekla da je bolesna i da je pod jakim lekovima, prenose mediji.

Da podsetimo, posle niza sumnjivih okolnosti koje su ispratile taj slučaj postoje navodi da su bivša državna sekretarka, kao i jedan tada visokopozicionirani pripadnik MUP-a bili u kontaktu sa Belivukom.

Novi detalji: U automobilu uhapšenog vođe Alkatraza pronađena Hrkalovićkina dokumentacija 



Izvor: Mondo

Komentari (3)

  1. Lekovi za anksioznost, srčani pritisak... bukvalno sa time rezultati Poligrafa bivaju prevareni. Između ostalog, baš zato poligraf sam po sebi nije merodavan. Verovatno i tablete za smirenje ako ih koristi u poslednje vreme, tablete za spavanje... sve to poništava validnost poligrafa. Može nekoga da prikaže krivim ako to nije ili sakrije krivicu, sve zavisi od lekova

    Odgovori
  2. Dijana uzmi te lekove i sledeci put .I sledeci i sledeci i sledeci i sledeci i sledeci i sledeci i sledeci i sledeci i sledeci i sledeci ......

    Odgovori

Ostavite komentar