Svekrva došla na svadbu u VENČANICI samo da napakosti mladoj, a onda je doživela vrhunsko poniženje

Devojka nije dozvolila da joj išta ugrozi dan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/wavebreakmedia

Amerikanka iz Konektikata ispričala je na Redditu šta joj se dogodilo pre tri meseca kada je imala venčanje.

Kako je celog života maštala o idealnom venčanju, znala je da u vreme epidemije to neće moći da se obavi, pa je u stilu “daj šta daš” prihvatila skromnu ceremoniju i ručak u restoranu.

Međutim, ono čega se najviše plašila bila je njena svekrva koja je nije “mirisala” od početka veze sa sinom.

“Pretila mi je pred venčanje da ne smem u životu da joj nikako ugrozim sreću sina, jer će mi se u suprotnom gadno svetiti. Na takve gluposti već sam oguglala, ali me je šokirala kada je na venčanje došla u – venčanici. Doduše običnoj haljini, ali beloj i širokoj dole, pa su me svi pitali zašto je još jedna žena na venčanici. Poludela sam”, napisala je žena na Redditu.

Potom je otkrila kako joj se pred svima osvetila. Znala je da svekrva nema idealan brak i da je oduvek tražila neku specifičnu pažnju od ljudi.

“Uzela sam mikrofon i zahvalila sam se svima što su došli na, nama najvažniji dan. Potom sam rekla: ‘Tu je i Karen koja je ponovo morala da leči svoje komplekse iz mladosti i propuštenih prilika u životu sa haljinom koja, kažu mi neki, nije prikladna za ovaj dan. Neka je, neka uživa, neće imati druge prilike više, red je da i nju neko slika jednom od fotografa pošto je na ulici niko ne primećuje’. Svi su se ućutali, a onda je moj muž počeo histerično da se smeje. Znao je da je ovo što sam rekla istina. Nije mi zamerio i tom reakcijom kupio me je zauvek. Pokazao je da će biti uz mene. A kako je svekrva sve doživela posle, to me ne interesuje”, napisala je žena na Redditu.

Za svoj postupak, dobila je more pozitivnih reakcija.

“Nešto si na licu mesta morala da učiniš i učinila si. Da si je pustila da prođe nekažnjeno, terorisala bi te do kraja života”, bio je jedan od komentara.

Došao je kumu na venčanje, a onda je ugledao svoju devojku u VENČANICI: Ubrzo je otkrivena ISTINA (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar