Muž voli da ga zadovoljavam dok vozi, a tek šta mu radim dok vodimo ljubav u krevetu…

Probala je da obogati svoj seksualni život ali to se pretvorilo u veliki problem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dmitri Maruta / Alamy / Alamy / Profimedia

Pokušaji da se dodatno začini seksualni život u braku, lako mogu da se pretvore u veliki problem.

“U braku smo šest godina, ja imam 30 a on 31 godinu, i imamo petogodišnjeg sina, počinje Engleskinja svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Trebalo bi da imam više samopouzdanja kada se radi o seksu, međutim, odmah posle venčanja on mi je rekao kakav je divlji seks imao sa bivšom devojkom, i od tada ja kao da osećam potrebu da se takmičim sa njom”, kaže ona i nastavlja:

“Njegova bivša je veoma privlačna i mislim da mi je to rekao da bih bila spremnija da probam razne stvari u krevetu”.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

“Uglavnom, mnogo truda sam uložila da bih “začinila” naš seksualni život, ali sam shvatila da je to sve jednosmerno. Imamo seks najmanje tri ili četiri puta nedeljno, i to uglavnom na moju inicijativu. Ja sam ona koja pruža oralni seks i koja se doteruje za njega”, objašnjava žena.

Foto: Mediablitzimages / Alamy / Profimedia

“Mislim da me čak nikada nije oralno zadovoljio, a ja mu to radim i dok vozi. Pomenuo je da mu je to bivša radila, kao i da ga to veoma uzbuđuje. Meni to ne predstavlja neko zadovoljstvo, ali radim to zbog njega”, navodi Britanka.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

“Kada smo u spavaćoj sobi, imam mnogo spremljenih iznenađenja. On najviše voli kada se obučem kao stjuardesa, ali uzbuđuju ga i moji kostimi medicinske sestre i francuske sobarice. Iako mi on ponekad kaže da ne moram da se doterujem za njega, ja imam utisak da ću mu dosaditi ako to ne uradim i da će se on vratiti svojoj bivšoj”, priznaje ona.

Foto: Zave Smith / ImageSource / Profimedia

“Čak sam se oblačila i kao domina, i dočekivala ga u crnoj koži i sa lisicama u rukama, iako to nema nikakve veze sa mojom ličnošću. Takođe, u poslednje vreme sam shvatila da me on nikada ne pita šta ja želim, i to mi sve više smeta, naročito kada se ima u vidu šta ja sve radim za njega. Nisam sigurna šta bih još trebalo da uradim”, zaključila je Engleskinja.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (2)

Ostavite komentar