Natho najavljuje pobedu protiv Voše, a “novi napadač” Partizana neće da obeća još golova!

Utisci posle meča u Inđiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Fudbal-Super League Season 2020/2021 Indjija v Partizan Indjija, 26.02.2021. Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Inđije ubedljivim rezultatim od 6:0 i odneli nova tri boda u utakmici 25. kola Superliga Srbije.

Natho je iz penala bio precizan četrnaesti put, Marković je zabeležio svoj sedmi gol za Partizan, dok je Jojić ubeležio prvi. U listu strelaca upisali su se još i Takuma Asano, Igor Vujačic sa drugim golim u dve utakmice, kao i mladi Nemanja Jović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mladi  Jović je bio strelac u drugom poluvmrenu.

“Dobro je što smo rano otvorili utakmicu to je presudilo, a što se tiče Inđije, tvrda ekipa, jaka… Šef mi je dao šansu koju sam iskoristio na najbolji način, postignutim golom i mnogo mi znači što sam dao gol za samopouzdanje i što je najbitnije da ekipa pobeđuje. Naravno, znači mnogo što stičemo iskustvo i podižemo samopouzdanje.

Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Bibars Natho se već okrenuo meču sa Vojvodinom.

“Dajem sve od sebe, trener i saigrači imaju poverenja u mene, koje sam opravdao tako što sam dao i ovaj gol iz penala. Nije lako, ali se nadam da ću tako nastaviti dokle god igram za Partizan.
Utakmica protiv Vojvodine će biti veoma teška, oni igraju dobro, imaju dobru ekipu, ali ako mi budemo igrali na svom nivou, onako kako umemo – pobedićemo. Nadam se da ćemo u tu utakmicu ući maksimalno fokusirani i dobro odraditi svoj deo posla. To je najvažnije”.

Konačno je Miloš Jojić uspeo da se upiše u listu strelaca.

“Neugodan protivnik koji hoće da igra, koji pritiska visoko. Igrali smo po jako lošem terenu danas, međutim, kada na vreme otvoriš utakmicu i daš gol, onda je sve lakše. Išlo nam je na ruku to što smo danas posltigli gol već u prvih 10-ak minuta, igrali smo rasterećenije u nastavku. Mislim da utakmica nije bila lepa za gledanje, ali kada date šest golova, onda na toj utakmici ipak ima nešto zanimljivo. Moglo je da bude još golova, imali smo još nekoliko izglednih šansi, i iz prekida i iz igre. Došli smo po tri boda i zasluženo pobedili. Sada nam preostaje da se dobro oporavimo i pripremimo za narednu utakmicu koja nas očekuje već u utorak. Dolazi nam Vojvodina, ekipa koja je na tabeli odmah iza nas i igra dobro, oni su jedna od boljih ekipa u našem prvenstvu. Po mom mišljenju, to će biti derbi narednog kola, igramo na svom terenu, u dobrom smo ritmu i verujem u ekipu i u svoje saigrače, da ćemo nastaviti pobednički niz”.

Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ponovo je Igor Vujačić uspeo da se upiše u listu strelaca.

“Opet sam imao šansu u prvom poluvremenu, to je ono što smo vežbali na treningu, pobegao sam čuvaru ali sam bio neprecizan, a kod druge situacije sam iskreno imao sreće, lopta je pogodila stativu, moje je bilo samo da je ubacim u gol, ali svakako sam srećan, valjda će ih biti još, ne želim da obećavam, najvažnije je da nismo primili gol”.

Partizan razbio Inđiju za 12. u nizu: Stanojev “valjak” gazi – šest golova u mreži Sremaca (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar