“Wandavision” najpopularnija serija: Mnogi su tek sada shvatili da je Elizabet sestra čuvenih glumica

Obožavali smo ih tokom devedesetih godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP/Marvel Studios

Dizni je objavio da je “Wandavision” zvanično njihova najgledanija serija. Zvaničan broj još nije objavljen, biće kada se emitovanje završi sledećeg petka. Forbs i sajt “Parrot Analytics” su izmerli i da je reč o trenutno najpopularnijem ostvarenju u celom svetu i da gotovo svi na društvenim mrežama pričaju o ovoj seriji. Međutim, mnogi su zahvaljujući seriji tek sada saznali da je glavna glumica rođena sestra legendi Holivuda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Serija o Skarletnoj veštici i Viziji je nakon prve četiri epizode premašila gledanost i “Mandaloriana”, najvećeg hita na striming Serisu Dizni plus. Ovo je pokazalo da je publika željna novih Marvelovih filmove, za koje ne znamo kada će stići u bioskope.

Ko je zaista Skarletna veštica? Marvelova najmoćnija superheroina je Srpkinja

Marvel još uvek hrabro veruje da će ove godine u bioskopima prikazati ostvarenja “Crna udovica”, “Eternals”, “Šeng-Či i legenda o deset prstenova” i “Spajdermen: Nema povratka kući”. Takođe, ocene kritike za “Wandavision” su odlične i mnogi smatraju da je reč o Marvelovom najoriginalnijem projektu. Ovo je pod reflektore gurnulo glumicu Elizabet Olsen. Elizabet još od 2015. godine igra Skarletnu vešticu, ali je tek sada dobila priliku da zaista prikaže svoj talenat.

Mnogi su tek sada shvatili da je Elizabet Olsen mlađa sestra čuvenih bliznakinja Olsen – Meri Kejt i Ešli. Iako one tu vest nikada nisu krile, javnost je tek sada shvatila ovu povezanost i primetila koliko sve tri sestre liče.

Magičan svet “Wandavision”: Ovo morate da znate pre nego što pogledate seriju o Skarletnoj veštici

Meri Kejt i Ešli su glumom počele da se bave kada su bile devojčice, čuvene su njihove uloge u seriji “Puna kuća”, kao i u nizu filmova za decu. Tada njihova mlađa sestra nije želela da glumi i nije se pojavljivala u javnosti. Kasnije se ozbiljno posvetila glumi i po popularnosti prešišala sestre. Zanimljivo je da sada u seriji “Wandavision” Elizabet igra majku blizanaca u sitkomu, dok su Meri Kej i Ešli karijeru započele kao bliznakinje u sitkomu.

Elizabet kao Skarletna veštica će bitnu ulogu odigrati u filmu “Doktor Strejndž: Multiverzum ludila”. Takođe, Marvel je najavio tačne datume svoje dve nove serije. Sada zvanično znamo da ostvarenje “Soko i Zimski Vojnik” pred publiku stiže 19. marta. Serija o bogu nestašluka Lokiju pred publiku stiže 11. juna.

Da li ste prepoznali detalje iz starih serija? “Wandavision” kao omaž najboljim sitkomima (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar