Vladanka Malović UNIŠTILA Đilasa na Tviteru: “Jednom lopov – uvek lopov”

Oštar odgovor šefice Informativne službe SNS

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Šefica Informativne službe Srpske napredne stranke Vladanka Malović poručila je lideru Stranke slobode i prevde Draganu Đilasu da umesto što vređa predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Tviteru, objasni šta je zapravo prao – tajkunske klozete ili prozore.

Naime, Đilas je na Tviteru objavio post u kome tvrdi da se Vučić peti put nije pojavio na suđenju s njim, na šta mu je Malović odgovorila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Junačino, dok po Trstu šopinguješ od para koje si pokrao od građana Srbije, odgovori što se ti nisi pojavio? Umesto što cmizdriš kada ti neko kaže istinu, sledeći put slaži kako si prao tajkunske klozete, a ne prozore, možda ti neko i poveruje. Jednom lopov – uvek lopov. Vladanka – napisala je Malović na Tviteru.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Videćemo tebe junačino kada ti i tvoj bra budete trebai da dokažete gde ste zaradili tih 35 stanova i 619 miliona evra. Nemoj tada da kmečiš ko jare u toru da ti nameštaju i da si sve pošteno zaradio. Objasni narodu kako se za 6-7 godina zaradi 619 i miliona evra, a na zapadu generacije iz porodica koji rade pošteno ne mogu ni do 61 miliona da dođu.

    Odgovori

Ostavite komentar