Isplivala fotografija: Kristijan Golubović se hvalio stajlingom iz ZATVORA, a oko njega – BEDA (FOTO)

"Ja u Armani odelu, zalizan, kravata... A oko mene ovi klošari..."

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/M.Rafailovic

Kristijan Golubović, jedan od najopasnijih momaka sa nekadašnjeg beogradskog asfalta, uvek je u svojim nastupima isticao kako je čitav imidž dizel kulture devedesetih njegova zasluga, te da je, zajedno sa Aleksandrom Kneževićem Kneletom bio pionir ovog trenda u tadašnjoj Jugoslaviji. Sada na društvenim mrežama pojavila fotografija koja pokazuje pravu sliku života u surovoj stvarnosti.

Naime, na Fejsbuk stranici “Legende devedesetih” osvanula je objava na kojoj Golubović pozira sa nekolicinom robijaša u jednom beogradskom zatvoru. Na samo letimičan pogled se može uočiti kako se njegov stil oblačenja razlikuje od izgleda ostalih zatvorenika koje je Golubović prozvao “klošarima”, dok se hvalio svojim stajlingom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja u Armani odelu, zalizan, kravata… A oko mene ovi klošari… Ja sam tako izgledao devedesetih, a taj dizel fazon koji su drugi furali na ulici u to vreme, ja sam odavno već prevazišao, ja sam to doneo u Beograd još osamdesetih”, prenela je strancica Kristijanove reči.

Ispod iste fotografije nalazi se i njegova ispovest u kojoj opisuje sa kakvim su se nevoljama on i kriminalci iz tog perioda susretali, ali i detalji o tome kako je njegova porodica doživljavala ekscentričan imidž i skupocenosti koje su nosili nekadašnji dizelaši:

“Mene je moj otac kritikovao što sam doneo tu modu, pa je imao običaj da mi kaže ‘Doneo si one lance i katance, kad izađem napolje, svi momci ko besni psi'”, izjavio je on.

ŠOK! Kristijan Golubović otkrio TAJNU o Kneletu koju malo ko zna: Nije bio toliko žestok kao što se priča 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar