I “Simpsonovi” umeju da rasplaču publiku: “Toliko smo je voleli, a nismo joj rekli zbogom” (VIDEO)

Ovo je scena o kojoj ceo svet priča

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Metal Scar

Publika širom sveta se složila da je prošlonedeljna epizoda animirane serije “Simpsonovi” najemotivnija do sada. Mnoge je iznenadila činjenica da ova komična serija ume da rasplače publiku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, produkcija je rešila da se oprostio od Marše Volas, koja je preminula 2013. godine, i koja je davala glas učiteljici Edni Krabapel u čuvenoj animiranoj seriji. Kada je glumica reminula autori serije su odlučili da nju niko ne može da zameni. U seriji je i Edna umrla te 2013. godine i nije se više pojavljivala.

Simpsonovi, srećan vam rođendan: Ovako je popularna serija predvidela budućnost (VIDEO)

I epizodi pod nazivom “Diary Queen”, Bart otkriva dnevnik njegove nekadašnje učiteljice. Ima emotivan razgovor sa Nedom Flandersom, koji mu pokazuje šta je Edna zaista mislila o njemu. U jednom trenutku, u jednom do starih porodičnih videa, učiteljica kaže:

“Ne mogu da napustim Springfild sve dok postoje dečaci poput Barta Simpsona, kojima sam potrebna. On je  divan, neshvaćen dečak kome je potreban neko ko će mu otkriti da je duboko u sebi pun dobrote koja će jednom izaći na videlo.”

Tako Bart saznaje da je mrzovoljna učiteljica Edna ipak imala poverenja u njega i da je verovala da on može da uspe. Lik gospođe Krabel je za potrebe te epizode ponovo aktiviran, a kako bi scena izgledala uverljivije ubačene su i rečenice kojea je Marša ranije snimila.

Oni su legende, ali ih niko ne zna: Evo ko su glumci koji daju glas Simpsonovima (FOTO+VIDEO)

“Nismo imali vremena da se od nje oprostimo kako valja. Ovo je bio samo mali pokušaj da joj adekvatno kažemo zbogom. Toliko smo je voleli, da smo čekali priliku da joj damo jedan poslednji trenutak da zasija”, rekao je producent serije Al Džin.

Marša Volas je inače dobila nagradu Emi za ulogu Edne Krabel u “Simpsonovima” 1992. godine.

Pogledajte scenu koja je dirnula ceo svet:

Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar