SKANDAL

Žerar Depardje OPTUŽEN za SILOVANJE mlade glumice: Istraga najpre prekinuta, pa ponovo pokrenuta

Detalji koji su potresli javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Žerar gostuje na francuskoj televiziji, Foto: Youtube/Printscreen

Protiv slavnog francuskog glumca Žerara Depardjea ponovo je pokrenuta istraga zbog navodnog silovanja mlade glumice u leto 2018. godine, piše AFP News Agency.

Prešao u PRAVOSLAVLJE! Glumac Žerar Depardje kršten u ruskoj crkvi u Parizu! (FOTO)

Prva istraga optužbi za silovanje protiv Depardjea prekinuta je zbog nedostatka dokaza, ali je kasnije ponovo otvorena, što je dovelo do krivičnih prijava podnetih u decembru, rekao je u utorak pravosudni izvor za AFP.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posle glumice i poznata pevačica iznela STRAVIČNE tvrdnje o Mensonu: Imao je sobu za SILOVANJE!

Istraga o optužbama prekinuta je 2019. godine, ali glumica je ponovo pokrenula postupak, rekli su pariski tužioci prošle godine, piše pomenuti medij.

Depardjeov advokat rekao je za AFP da glumac, koji nije lišen slobode, ali je pod sudskim nadzorom, “u potpunosti odbacuje optužbe”.

Da li će PRAVDA biti na strani Milene i devojaka? ADVOKATI otkrivaju da li je moguće dokazati SILOVANJE

Prema izvoru bliskom slučaju, Depardje je prijatelj porodice glumice koja ga optužuje za silovanje, a kako je glumica svojevremeno ispričala silovanje se dva puta dogodilo u njegovoj kući u Parizu.



Izvor: Objektiv.rs, AFP

Komentari (2)

  1. Dva puta istog dana ili u dva odvojena slucaja? Da li je ovo neki novi izazov sa TikToka? Optuziti impotentnog starca za silovanje pa cekati da iznese krunski dokaz svoje nevinosti: "Impotentan samo od pedesete godine zivota" ili da umre od infarkta. Kako je moguce da su samo starci preko sezdeset pet silovatelji? Da li su svi poludeli? Ima li iko imalo inteligencije da provali ovo?

    Odgovori

Ostavite komentar