Video na stanici da devojka propušta vozove jer NEMA MASKU: Dao joj rezervnu i OVAKO sebi promenio život

Nije znao da će taj postupak da direktno utiče na njegovu budućnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/frimufilms

Parižanin Rišar Gelen doživeo je puno puta na svojoj koži “magiju grada svetlosti”, ali nikada se sudbina nije ovako poigrala s njim.

Rišar je stajao na stanici metroa u centru kada je, čekajući kolegu primetio da jedna devojka sa strane nikako ne ulazi unutra. Pritom je konstantno tumarala po torbi nervozno tražeći nešto.

Nije znala da je trudna: Došla kod zubara, pa se iznenada PORODILA, a onda se desila još LUĐA stvar

Rišar je posle tri prolaska voza zaključio da ona ima neki problem, pa joj je prišao. Svoje iskustvo opisao je na Redditu.

“Bilo je oko 7 uveče. Kolega nije dolazio, upao je u neku gužvu, pa sam dvadesetak minuta stajao na stanici. Simpatična devojka privukla mi je pažnju jer kao da je izgubila nešto. Prišao sam joj da je pitam treba li joj neka pomoć. Rekla mi je da je ostala bez maske i da ne sme da uđe u metro bez nje pošto kažnjavaju za to”, napisao je Rišar.

Primetio je da ima lepe crte lica. Iako mu se dopala, u startu je eliminisao mogućnost nekog poznanstva jer nije bio taj tip.

“Nikada nisam tako prišao nepoznatoj devojci, ali ovoj sam želeo da pomognem. U rancu sam imao pakovanje od 10 maski i izvadio sam jednu. Oduševila se. Tada mi je i kolega napisao da neće stići da se zajedno vraćamo kući, pa sam s njom ušao u metro. Ispostavilo se da silazimo na istoj stanici. Tokom dvadesetominutne vožnje, toliko smo se našli u razgovoru da smo na kraju čak i razmenili telefone. Posle dva dana ponovo smo se u centru sreli na istoj stanici, ovog puta namerno. Sve to dešavalo se u aprilu prošle godine. Ona je sada trudna i planiramo venčanje“, napisao je Rišar.

Njegova priča naišla je na prelep odjek naročito od “romantičnih duša” na Redditu koje su je pročitale u dahu.

“Lepo kažem, sudbina postoji”, “Srodna duša je često pored nas ali je ni ne primećujemo i dopuštamo da ode”, bili su neki od komentara.

Vlasnik restorana prerušio se u beskućnika, pa TESTIRAO radnicu Mariju: Njena reakcija ga je ZAPREPASTILA

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar