Vlasnik restorana prerušio se u beskućnika, pa TESTIRAO radnicu Mariju: Njena reakcija ga je ZAPREPASTILA

Želeo je da proveri da li su tačne priče o njoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/nomadsoul1

Teksašanka po imenu Marija M. (32) koja je poslednjih meseci radila u restoranu na prometnom putu bila je na dobrom glasu.

Iako se vlasnik restorana nije baš idealno slagao s njom, imponovalo mu je da čuje da je mušterije hvale i da je sa svima srdačna, strpljiva i uviđajna. Stoga je rešio da je testira.

Beskućnik je zaustavio i pitao koliko je sati: Nije ni znala da će joj to ZAUVEK promeniti život (VIDEO)

Prvo je pustio bradu, zatim pocepao neku garderobu i našao prastari grombi kaput i navukao sve to, uz prljavu kapu i naočari za sunce. Nije bilo šanse da ga Marija prepozna.

Vlasniku je bilo jako važno da sazna da li je Marija osoba “dobre duše”, kako su pričali o njoj, jer je želeo da je unapredi u upravnika restorana što sa sobom povlači i ozbiljnu povišicu naravno.

Ušao je u restoran i kao beskućnik pogledao Mariju.

Ako biste usluživali beskućnika koji nije u mogućnosti da priušti obrok, da li biste mu pomogli i platili mu obrok? Upravo to se dogodilo konobarici u Teksasu.

Marija nije oklevala u pružanju finansijske podrške “beskućniku”, Foto: Pixabay/Free-Photos

“Zovem se Marija, ako vam nešto treba, samo me obavestite”, rekla mu je i otišla.

“Beskućnik” je primetio da ga drugi njegovi konobari nisu ni pogledali. Mariji je rekao da nema novca da plati ručak, ali da je vrlo gladan.

Vlasnik restorana davno je rekao radnicima da ako neko ode i ne plati obrok, oni moraju da to regulišu iz svog džepa, zbog čega mu niko osim Marije nije prišao. Bila je spremna da plati čoveku obrok.

Nakon što je završio s jelom, vlasnik je video Mariju kako se sprema da plati njegovo jelo. Ipak, ostavio joj je na stolu novčanicu od 100 dolara (!) i poruku.

“Draga Marija, imaš moje poštovanje jer vidim da poštuješ sebe. To se vidi u načinu na koji prilaziš ljudima. Pronašla si ključ sreće, tvoja dobra dela će usmeriti tebe i ljude oko tebe”, napisao joj je vlasnik restorana.

Marija se rasplakala, a onda nastavila sa smenom kao da se ništa nije dogodilo. Sutradan je unapređena i to joj je mnogo promenilo život.

Danima gledao beskućnicu u DRUGOM STANJU kako moli za pomoć, a onda je napravio NEVIĐEN gest (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, ddl.rs

Komentari (4)

  1. Od Boga joj zdravlje i svako dobro.Ovo je toliko lep i human gest da je prosto teško poverovati da još ima ljudi.Svaka čast.Ova zena treba svima nama da vrati veru u ljubav i ljude.

    Odgovori

Ostavite komentar