Antonijević o pomoći za “Daru”: Neki nisu smeli, drugi nisu mogli, a Vučić je i SMEO I MOGAO

"Kritikujte film koliko hoćete, ali ne možete da iskazujete političke ambicije kitikama što je neko dao novac za finasniranje filma o Jasenovcu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Reditelj filma “Dara iz Jasenovca” Predrag Gaga Antonijević izjavio je, gostujući na TV Hepi da nema mesta za političke ambicije redovnih kritičara zbog odluke predsednika Srbije Aleksandra Vučića da država pomogne film “Dara iz Jasenovca”

On je ponovio svoje reči da neki nisu smeli, drugi nisu mogli, a Aleksandar Vučić je smeo i mogao da pomogne film o Jasenovcu.

Zašto TEK SADA “Dara iz Jasenovca”? Antonijević otkrio kako je i zbog čega preskakana ova tema 

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kod nas nema crvene linije, ne postoji zajednički imenitelj. Gledamo stvari kao da “sve što uradi tvoj poltiički protivnik, to je loše, a ako nešto uradi tvoj saveznik, onda je to dobro, makar išao da krade”. Kritikujte film koliko hoćete, ali ne možete da iskazujete političke ambicije kitikama što je neko dao novac za finasniranje filma o Jasenovcu – rekao je Gaga Antonijević.

Velika sramota SBB: Šolak “ukrao” Daru iz Jasenovca! Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Aleksandar Vučić nije dao svoj novac, već novac gradjana Srbije. Nije nas pitao a, dao je. Kako se to zove u Srbiji kradja, lopovluk. U filmu nema "reljefno" oblikovanih likova , nema ničeg osim gole priče o ustašama i njihovoj brutalnosti. Reditelj filma nije umetnički oblikovao ovu tešku temu ali Vučiću i "srbendama" baš takav film treba. Uveren sam da bi Goran Marković napravio potresniji ali manje brutalan film koji bi gledali i drugi osim Srba. Nemojte više da hvalite VUčića kao donatora, on to nije, on daje tudje jer otima kao u slučaju penzionog fonda.

    Odgovori

Ostavite komentar