Prepoznajete li našeg mladog glumca? Imao je jezivu ulogu u “Dari iz Jasenovca” (FOTO)

Reč je o našem poznatom pozorišnom, televizijskom i filmskom glumcu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/markojanketic83

Prepoznajete li mladog glumca sa fotografije? Slika sa porodičnim psom je nastala kada je ovaj glumac bio u osnovnoj školi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Reč je o jednom od naših najboljih mladih glumaca, čija je karijera trenutno u usponu. Sin je jednog od naših najčuvenijih glumaca, ali je izgradio karijeru za sebe. Domaća publika ga je pre nekoliko dana gledala u filmu “Dara iz Jasenovca” u kojem je igrao jednog od glavnih negativaca.

Veliki uspeh: “Dara iz Jasenovca” među 20 NAJGLEDANIJIH filmova za vikend u Americi

Reč je o Marku Janketiću, našem pozorišnom, televizijskom i filmskom glumacu. U filmu “Dara iz Jasenovca” je odigrao zapaženu ulogu jednog od zapovednika logora – Vjekoslava “Maksa” Luburića. Luburić je bio ustaški oficir i zapovednik sistema koncentracionih logora među kojima je bio i Jasenovac.

Foto: Youtube/Printscreen/
RTS Zabava – Zvanični kanal

Janketić je rođen 1983. godine u Beogradu. Sin je našeg čuvenog glumca Mihaila Miše Janketića, a majka mu je glumica Svetlana Knežević. Glumu je završio 2007. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

Prvu ulogu je odigrao kao dečak u filmu “Tri palme za dve bitange i ribicu”. Igrao je značajne uloge u ostvarenjima “Šišanje”, “Krugovi”, “Peti leptir”, “Branio sam Mladu Bosnu”, “Bićemo prvaci sveta” i “Ubice mog oca”.

Možete li da je prepoznate? Legendarna glumica je igrala gusara u filmu “Kuka” (FOTO+VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar