Možete li da je prepoznate? Legendarna glumica je igrala gusara u filmu “Kuka” (FOTO+VIDEO)

Važi za jednu od najvećih zvezdi Holivuda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/JustTheClips

“Kuka” je čuveni film iz 1991. godine koji predstavlja neobične avanture odraslog Petra Pana i Kapetana Kuke. Film tokom godina postao dečiji klasik, a Robin Vilijams je bio odličan kao Pan. Međutim, da li znate da u filmu jednog od gusara iz Kukine posade igra jedna legendarna glumica Holivuda?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Režiser Stiven Spilberg je odlučio da teškom šminkom i bradom sakrije jednu od najcenjenijih glumica. Nju je ova ideja oduševila i sada je srećna što je mnogi nisu prepoznali u filmu. Bila je pirat bez petlje, zovu ga “Gutless”.

Glumica se pojavljuje u ovoj sceni:

Reč je o čuvenoj Glen Klous. Glen je bila nominovana za čak osam Oskara. Drži rekord kao glumica sa najviše nominacija koja prestižnu nagradu nikada nije osvojila. Odigrala je brojne čuvene uloge, mada je najpoznatija po ulogama u filmovima “Opasne veze” i “101 dalmatinac” u kom je igrala Kruelu de Vil.

Foto: Printscreen/Youtube/
TNT

Njena uloga u filmu “Kuka” je bila šala koju su ona i Spilberg želeli da naprave sa publikom, ali je takođe trebalo da predstavi ideju da su se žene često prerušavale u pirate kako bi mogle da plove morima.

Da li ste je vi prepoznali?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar