Anđela Jovanović OTKRILA: Mihaila sam posle dve nedelje zabavljanja vodila da UPOZNA baku i deku!

"Za mene je on pravi muškarac, u svakom smislu te reči", rekla je Anđela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Instagram

S obzirom na to da su joj roditelji  glumački par Branka Pujić i Dragan Jovanović, koji su već skoro tri decenije u skladnom braku, Anđela Jovanović priznaje da je imala visoke kriterijume za svog emotivnog partnera, atletičara Mihaila Dudaša.

“On ih apsolutno ispunjava. Nema stvari koju bih mu, bar za sada, zamerila, a budući da je naša veza vrlo intenzivna, za ovih pola godine jako dobro smo se upoznali. Za mene je on pravi muškarac, u svakom smislu te reči”, ispričala je glumica za Hello.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lepa glumica je otkrila da je upoznala Mihaila sa bakom i dekom već posle dve nedelje zabavljanja i da ih je oduševio.

“Često idem kod bake i deke da ih vidim, da im nešto odnesem, da pojedem jelo koje su spremili sa puno ljubavi. Mislim da sam već posle dve nedelje zabavljanja svratila sa Mihailom kod njih. Odmah su ga zavoleli, a mamu i tatu je upoznao posle našeg trećeg ili četvrtog izlaska”, kaže Anđela.

Foto: Printscreen/Instagram

Anđela Jovanović u VEZI sa poznatim SPORTISTOM: Upoznala i Gagija i Branku sa njim (FOTO)

Glumica je rekla da nije bilo formalnog upoznavanja Mihaila i njenih roditelja, već opuštena varijanta.

” Nije bilo svečanog predstavljanja, niti dođi na ručak. Pred roditeljima nemam šta da krijem, a rekoh da je Mihail divan, lepo vaspitan dečko, pa mi je bilo drago da ih upoznam sa njima”, dodala je Jovanovićeva, da bi se zatim osvrnula na društvene mreže, na kojima je i obelodanila njihovu ljubav:

“Nismo mnogo izlazili zbog korone, a ni objavljivali fotografije. Društvene mreže volim, smatram da mogu da donesu mnogo toga lepog i da nema razloga da se ljubav ne pokaže. Slikaću i svoje roditelje ili baku i deku, jer volim porodicu, a nadam se da ću time one koji me prate podsetiti da posete svoje. Sutra će i njima proleteti godine i želeće da ih se deca i unuci sete. Kao što mi je normalno da oni budu na fotografijama, tako je normalno da tu bude i Mihail, ali treba imati meru”.

HIT: Branka Pujić i Anđela Jovanović pokazale kako se PROVODE na Zlatiboru i sve nasmejale (FOTO)

Podsetimo, glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš već neko vreme su u romantičnoj vezi, a sve njihove romantične i zabavne trenutke u vezi dele sa svojim fanovima na društvenim mrežama.



Izvor: Objektiv.rs, Hello

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar