Kako je nastradao mladić (18) iz Niša? Jovanovo telo pronašao porodični prijatelj

Policija je obavila uviđaj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Maturant Umetničke škole iz Niša Jovan Veselinović (18), koji je nestao u sredu oko 23 sata, pronađen je u nedelju oko 10 sati mrtav na zapuštenom gradilištu zgrade u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu.

Za nestalim mladićem je od četvrtka tragao veliki broj pripadnika niškog MUP-a i građana. Telo je pronašao je, kako saznajemo, prijatelj porodice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema prvim saznanjima, mladić se ubio skočivši sa zgrade. Pretpostavlja se da je telo tu nekoliko dana, ali da je bilo nemoguće uočiti ga zbog žbunja koje se nalazi kod tog nedovršenog objekta.

NJegova majka Milica Cvetković kaže da je policija porodici saopštila da je njihov Jovan nastradao pod nerazjašnjenim okolnostima.

– Još ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo. U toku je obdukcija koja će dati odgovore – izjavila je majka Milica.

Policija je obavila uviđaj, a prema prvim informacijama, povrede na telu pokazuju da je smrt posledica pada sa zgrade. Jovanovo telo identifikovao je njegov otac koji je dan ranije došao iz Švajcarske gde trenutno živi…

OPROŠTAJ NEMANJE RADULOVIĆA

Dirljivim rečima se od Jovana Veselinovića oprostio svetski priznati violinista, Nišlija Nemanja Radulović na svom fejsbuk-profilu:

– Putuj sa anđelima, Jovane, mnogo mi je žao. Najveća podrška tvojima.



Izvor: Novosti

Komentari (1)

  1. Mobilni zadnji put pokazao da je bio u ulici Branka Krsmanovica. Telo nadjeno u napustenom objektu u Branka Krsmanovica. U toj zgradi komsije javljaju da dolazi omladina sa pivom skoro svake noci i pije jer ima 6 sprata zgrada i to im je ok da sede i bleje. Telo nasao porodicni prijatelj. Pitanje kako policija nije nasla telo u toj maloj ulici i jedinoj nedovrsenoj zgradi u kome se nocu skuplja omladina sa pivom? A mobilni pokazao tu ulicu. Koliko treba da budes smotan da ne proveris sve stanove u ovoj zgradi a gle cuda ovaj lezao pored zgrade. Taj prijatelj bio pametniji ode cele policije. OSTAVKA NACELNIKA

    Odgovori

Ostavite komentar