“Ko bi mogao da UBIJE rođenu sestru?”: Slučaj iz Novog Sada potresao meštane njihovog rodnog mesta

Za Miličinim telom se još traga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: nsuživo/Printscreen

Telo Jelice Ž. (30) iz Vladimiraca pronađeno je sinoć u Šafarikovoj ulici u Novom Sadu a nju je, kako se sumnja, ubila njena rođena sestra Milica Ž. (32), a zatim izvršila samoubistvo.

U novosadskoj policiji kažu da u saradnji sa nadležnim tužilaštvom intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti ove tragedije te da se na osnovu snimaka video-nadzora sumnja da je Milica, koja je živela sa sestrom, nakon krivičnog dela skočila sa mosta Duga u Dunav u noći između četvrtka i petka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Policiju je u petak pozvao brat pokojnih sestara Nikola i prijavio da se sa sestrama nije čuo od 14. februara.

Uplašio se da se nije nešto desilo, jer je jedna od njih ranije pretila samoubistvom. Policija je, zbog osnovane sumnje da se zaista nešto desilo, otišla na adresu i provalila u stan gde su zatekli telo devojke koja je kasnije identifikovana kao jedna od sestara, a za drugom se tragalo – kaže izvor iz policije.

Dodaje i da je Jelica imala dve krivične prijave – jednu zbog nasilja u porodici, a drugu zbog proganjanja jednog momka iz Novog Sada.

Stanovnici Vladimiraca, rodnog mesta pokojnih sestara, zatečeni su tragedijom koja je zadesila porodicu Živanović i u neverici pričaju da nisu mogli da zamisle da tako nešto može da im se desi.

Oni su jedna ugledna, dobra i poštena porodica. Majka Milena je profesorka matematike, a otac je građevinski inženjer i žive u selu sa najmlađim Nikolom, a Jelica i Milica su nakon završene gimnazije u Šapcu otišle da studiraju matematiku i psihologiju u Novi Sad. Niko ne može da veruje da ih je zadesila takva tragedija. Ovakvu strahotu ne pamti niko u selu – priča komšinica porodice Živanović.

Foto: nsuživo/Printscreen

Kaže da ju je zapanjila i informacija da je Jelica imala krivične prijave jer je, kako tvrdi, ona bila jedna fina i pristojna devojka.

– Svo troje ih znam od malih nogu. Dušan i Milena su jako brinuli o njima i lepo ih vaspitali. Istini za volju, devojke nisam videla dugo jer su sve ređe dolazile iz Novog Sada, ali sam sigurna da bismo saznali da je Jelica pravila neke probleme. Ipak je ovo selo i svako svakog poznaje pa bi se valjda i to saznalo – iskreno priča ona.

Njene reči potvrdio je i prvi komšija nesrećne porodice koji kaže da su Jelica i Milica bile dobre devojke koje su brinule jedna o drugoj.

– Svi smo zapanjeni i prosto ne znamo šta da mislimo jer poznajemo celu porodicu i siguran sam da niko od njih ne bi digao na drugog ruku. Sada čujemo i da je Jelica imala nekih psihičkih problema, a ispada onda da ih je i Milica imala jer ko bi mogao da ubije rođenu sestru – pita se on.

Prva komšinica kaže da su njih dve bile dobre devojke i da su obe završile fakultete i planirale da život nastave u Novom Sadu u podstanarskom stanu gde se dogodila tragedija, ali ne isključuje i mogućnost da su u međuvremenu upale u neke probleme koji su doveli do depresivnog stanja, a zatim i do same tragedije.

Policija i dalje radi na rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za ovaj incident. Jelicino telo preneto je u Institut za sudsku medicinu i policija i nadležno tužilaštvo čekaju rezultate obdukcije kako bi utvrdili tačno vreme i uzrok smrti a za Miličinim telom se još traga.

Sestra je rekla bratu da će se UBITI? Isplivali novi DETALJI užasa u Novom Sadu



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar