Neobičan incident na Aljasci zbunio i biologe: Čim sam sela na VC šolju nešto me ujelo za zadnjicu!

Devojka je zadobila ozljede od ugriza medvjeda ili poteza kandžom, objašnjava kako je teško procijeniti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Šenon Stivens verovatno je još u šoku nakon bizarne nezgode koja joj se dogodila tokom vikenda na jezeru Čilkat na Aljasci.

Dok je koristila poljski toalet napao ju je medved.

“Leti je uobičajeno kada idem na toalet da vičem “meeedooo”. Sada je zima, nisam mislila da će biti potrebno. Čim sam sela, nešto me ugrizlo za zadnjicu. Skočila sam i i vrisnula”, ispričala je šokirana Šenon za lokalne medije.

Nakon što je čuo vrisak, brat je pojurio da vidi što se dogodilo. Ugledao je glavu medveda koji je ušao kroz rupu na zidu prostorije u kojoj je bio toalet. Glava mu je bila negde na nivou šolje toaleta.

Medveda privukao miris hrane

Devojka je zadobila povrede od ugriza medveda ili poteza kandžom, objašnjava da je teško proceniti. Incident se dogodio dok je bila na odmoru u jurti, okruglom šatoru sa bratom Erikom i njegovom devojkom. Ranije te večeri pekli su kobasice na otvorenom, a medveda je verojatno privukao miris hrane.

Nakon incidenta odmah su svi zajedno pobegli u jurtu i odlučili da ostanu tamo dok se na razdani. Povredu je uspela da sanira uz pomoć kompleta prve pomoći.

Sledećeg jutra su primetili otiske stopala medveda oko ognjišta i poljskog toaleta.

Biolog sa Aljaske Karl Koč sproveo je kratku istragu i za lokalnu televiziju KTOO izjavio da misli da je reč o crnom medvedu.

“Šenon je verovatno jedina osoba kojoj se dogodilo ovako nešto. Ne bi me iznenadilo da su i drugi ljudi imali bizarne incidente, ali jako je neobično da se to dogodilo u februaru na poljskom toaletu, rekao je.

Za Dejli Njuz je rekla da će ubuduće obavezno pogledati pre nego što ode u toalet u divljini.

Lidija je uradila DNK analizu i ZANEMELA: Medicinski izveštaji kažu da sam rođena 1995, ali to NIJE TAČNO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar