Lidija je uradila DNK analizu i ZANEMELA: Medicinski izveštaji kažu da sam rođena 1995, ali to NIJE TAČNO

Videla sam da sam sa 18 meseci primila svoju prvu vakcinu u julu 1997. goodine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Freepik

Korisnica TikToka Lidija Helen želela je da otkrije nešto više o svojim precima.

Ona je zbog toga odlučila da uradi DNK test i rezultat proveri preko popularnog sajta MyHeritage.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Reč je o sajtu koji korisnicima omogućava da nađu svoje pretke, međutim u njenom slučaju pokazao je nešto sasvim drugo od onoga čemu se nadala.

Naime, ispostavilo se da je rođena tri godine ranije, nego što piše u njenim zvaničnim dokumentima. U početku, nije mogla da nađe nikakve podatke o sebi na MyHeritage.

Nastavila je da istražuje malo dublje i pronašla medicinske izveštaje koji se ne poklapaju sa onim koje ona ima ceo život.

U tim dokumentima piše da ima 23 godine, ali sudeći po testu, trebalo bi da ima 26..

– Videla sam da sam sa 18 meseci primila svoju prvu vakcinu u julu 1997. goodine. Kako je to moguće ako sam rođena u maju 1998. godine? Sudeći prema sajtu, rođena sam u novembru 1995. godine, što bi značilo da imam 26 godina, a ne 23, kako sam mislila – rekla je ona.

“Sigurno je u pitanju samo greška”, rekla je.

Lidija je, podelivši svoje šokantno saznanje na TikToku, rekla da joj je test o precima ipak pomogao da se poveže sa nekim svojim rođacima širom planete, na osnovu čega će sastaviti porodično stablo.

URUŠILA se galerija fabrike u Sibiru: Poginula najmanje jedna osoba, strahuje se da ih ima još! (VIDEO)Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (1)

  1. Šta vas čudi, pa moja komšinica nije bila na testiranju, ostavila zdr. knjižicu kod med. sestre i otišla kući zbog velike gužve. Sutra joj stiže poruka sa: slabo pozitivna....

    Odgovori

Ostavite komentar