IMA I BRATA

OVO je sin Ljiljane Stjepanović: Za vreme bombardovanja PREKLINJALA ga je da ne radi jednu stvar (FOTO)

Nakon bolnog razvoda glumica je sinove sama odgajala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/kobra

Glumica Ljiljana Stjepanović udala se kada je imala samo 21 godinu, za svoju gimnazijsku ljubav Bojana Repića.

Oni su u braku bili šest godina i dobili sinove Igora i Vlastimira. Ipak, brak se raspao, a glumica je svojevremeno pričala o tome kako je teško prošla kroz sve to.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da li ste znali da joj ovo nije pravo IME? Milica Milša je sina nazvala po jednoj bitnoj osobi

“To je velika trauma i ne bih je nikome poželela. Jedva sam se iz nje iščupala i ne volim ni da se setim tog vremena. Mlada sam se udala, rodila decu, a onda razvela i ostala sama, tako da je sve to za mene bilo trauma. Da sam bila starija, možda bih to drugačije preživela, a ovako sve je bilo bolno i traumatično. Ipak, smatrala sam kako je bolje da deca rastu u miru i s jednim roditeljem, nego u lošoj atmosferi”, ispričala je ona svojevremeno za Story.

Tom prilikom je otkrila i da je do razvoda moralo da dođe jer njen bivši suprug nije imao razumevanja za njenu profesiju i bio je ljubomoran. Ipak, nikada nije nijednu ružnu reč izgovorila o njemu.

Šabanov VANBRAČNI sin došao na pomen, Hasan Dudić otkrio zašto se nije pozdravio sa njim: To NE PRAŠTAM

Sinove je sama odgajala, a jedan od njih, Vlastimir, veoma je aktivan na društvenim mrežama, a majka je sa ponosom pričala o njemu i njegovom boravku u Sjedinjenim Američkim Državama.

Foto: Facebook/Printscreen/ Vlastimir Repic

Sin Maje Nikolić izrastao u PRAVOG frajera: Nije ga dugo pokazivala u javnosti, evo čime se bavi (FOTO)

“U oktobru 1998. godine moj mlađi sin Vlastimir je bio na studijama u SAD i pošto je shvatio da su oni odlučili da nas bombarduju, odlučio je da se vrati u Beograd. Džabe sam ga preklinjala da ostane tamo. Jok, on je došao kod mene i saopštio mi da ide u vojni odsek da se prijavi kao dobrovoljac. Srećom pa je tamo bio neki pribrani čovek pa mu je rekao da bez vojne obuke može samo da dovede u pitanje svoj i život ljudi u njegovoj jedinici. Hvala bogu, vratili su ga kući”, ispričala je Ljiljana za Blic.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Blic, Story

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar