Šabanov VANBRAČNI sin došao na pomen, Hasan Dudić otkrio zašto se nije pozdravio sa njim: To NE PRAŠTAM

Pevača niko nije ni obavestio kada se pomen održava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Danas je održan pomen pevaču Šabanu Šauliću koji je pre dve godine poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Pored porodice, prijatelja i kolega pomenu je prisustvovao i Šabanov vanbračni sin Robert, a pevač Hasan Dudić oglasio se o ovome.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Živi u NEMAŠTINI, čuva stare ljude: VANBRAČNI sin Šabana Šaulića je očeva kopija (FOTO)

“Nije Robert sa mnom došao. Ja sam bio sa sinom i sa ženom”, rekao je on za Telegraf Jetset, pa otkrio da li se pozdravio sa njim.

“Nisam, nisam… Nema razloga. Davno je to bilo, trebalo je da uđe u Parove i lupio je za nešto za svog oca, valjda je bio u rastrojstvu. Rekao je tada: ‘Kajem se što sam bio ocu na pomenu’, i još nešto je lupio. Tada sam ga ja okrenuo telefonom, i rekao mu da me ne zove više kada može tako za mog brata da govori. Čim me neko dirne u Šabana, ja ne mogu. To ne opraštam nikome”, istakao je Hasan za pomenuti medij.

Šaulići dobili 200.000 evra ODŠTETE za Šabanovu smrt: Goca nasledila i njegovu PENZIJU, evo i koliku

“Žao mi ga je i ja ne mogu da ga mrzim. Bilo mi je uvek žao. A na pomen sam došao prvi da ne gledam te ljude koji su došli da se slikaju. Ima tu ljudi kao što je kum Kole, Zorica koji su od srca došli. Ali ima puno i ‘navijača’ koji su došli da se slikaju. Ne volim to da gledam. A nije me niko ni obavestio kada će se okupiti . Ja idem svake nedelje na grob. Mog brata, dok sam živ, voleću najviše”, ispričao je Dudić za Telegraf jetset.

Kolege o Šabanu Šauliću za Objektiv: Takav se JEDNOM rađa, zvezda koja će SIJATI zauvek (VIDEO)

Kako je rekao, čudi ga to što ga niko iz porodice Šaulić nije obavestio o tome kada će se održati pomen.

“Mene čudi što me nisu obavestili. Ne znam iz kojih razloga, ali nikome ništa ne zameram. Jednostavno, ja sam bio sa mojim sinom i mojom Natašom. Bili smo pola sata. Video sam da dolaze neki likovi i pokupio sam se i otišao”, rekao je Hasan.

Otkrio je i kada se poslednji put čuo sa Šabanovom udovicom Gocom.

“Sa Gocom? Ima jedno mesec, dva”, zaključio je pevač za Telegraf Jetset.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf Jetset

Komentari (1)

  1. ...ovaj bezkarakterni nije smeo da pridje Robertu da mu se snaja ne bi uvredila...a snaja ga ionako ne tretira ni dva posto...ne odrzava se popularnost dajuci nekakve besmislene intervjue vec snimanjem dobrih pesama...a toga kod Dudica nema vec decenijama...i zato i ovom njegovom obracanju ne pridajem vaznost...

    Odgovori

Ostavite komentar