NASTAVILA TRADICIJU

Da li ste znali da joj ovo nije pravo IME? Milica Milša je sina nazvala po jednoj bitnoj osobi

Kroz čitavu karijeru predstavljala se pod pseudonimom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović

Naša proslavljena glumica Milica Milša, koju trenutno gledamo u seriji “Igra sudbine”, tokom čitave svoje karijere u javnosti se predstavlja pod ovim imenom, međutim malo ko zna njeno pravo prezime.

Naime Milica je rođena kao Milica Isaković, a Milša joj je samo nadimak koji je dobila od majke, književnice Leposave Milanin, i to u najranijem detinjstvu, koji je vremenom postao njen pseudonim pa ga već godinama koristi u javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Sara Apostolovic

“Kada me neko oslovi punim imenom, znači da sam nešto zgrešila. Ipak, volim svoje ime, dobila sam ga po svojoj baki”, kazala je ona prošle godine za “Vesti online”.

Miličin otac je poznati književnik i akademik Antonije Isaković, a baš tako se zove i njen sin, jer je želela da na taj način pokaže koliko poštovanja i ljubavi ima za tatu. Sina Antonija rodila je tokom studiranja, kada je ostala samohrana majka.

Milica Milša je JEDINA koja se SUPROTSTAVILA Miki: Posle ove situacije zauvek je napustila njegovu školu

“Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili “prostirka” na koju sam mogla da sručim sav teret”, kazala je jednom prilikom za “Stori”.

Kako je Milica udata za Žarka Jokanovića, njeno puno ime i prezime, koje joj stoji u dokumentaciji je Milica Isaković Jokanović.

Adi Kanački će se desiti nešto STRAŠNO: Milica Milša za Objektiv otkriva šta nas čeka u “Igri sudbine”



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar