FOTO+VIDEO

Adi Kanački će se desiti nešto STRAŠNO: Milica Milša za Objektiv otkriva šta nas čeka u “Igri sudbine”

Popularna glumica objašnjava u čemu je tajna popularnosti ove srpske telenovele

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Aleksandar Krstović

Starije generacije se dobro sećaju koliko se nekada sa žarom iščekivalo večernje prikazivanje tada najpopularnije serije „Dinastija“, kako bi se odgledale nove dogodovštine i zavrzlame omiljenih likova. U to vreme, kada nije postojala tehnička mogućnost da televizijski sadržaj pratimo odloženo, redovni termin emitovanja na malom ekranu je bio svetinja. Od vremena „Dinastije“ prohujale su decenije, i činilo se da će teško ponovo neka televizijska serija tako „hipnotisati“ našu publiku u realnom vremenu emitovanja. Ali, tokom proteklih meseci, takvu pretpostavku je u potpunosti opovrgla srpska igrana serija „Igra sudbine“.

Foto: Aleksandar Krstović

Rađena po motivima kolumbijske telenovele „Nuevo rico, nuevo pobre“, ali sa domaćim, originalno pisanim scenarijom, „Igra sudbine“ je okupila kako mlada tako i iskusna glumačka imena. Priča koja je u osnovi radnje, zamena beba, nadograđena je neverovatnim zapletima, dinamičnim sudbinskim i ljubavnim zavrzlamama koje plene pažnju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U čemu je tajna zbog koje publika toliko voli „Igru sudbine“, ekipa Objektiva pokušala je da sazna od Milice Milše, glumice koja tumači glavni ženski lik, damu iz visokog društva Adu Kanački.

– Kad sam čitala scenario za prvih 50 epizoda, činilo mi se kao da čitam neki uzbudljivi roman i bilo mi je jasno da će verovatno i publika osećati isto tako kao ja. Za naš scenario je samo uzeta osnovna tema zamene beba, bogate i siromašne porodice iz kolumbijske telenovele, nema drugih sličnosti. Scenario za „Igru sudbine“ se piše direktno i mislim da je u tome tajna, jer ovo nije kopija latinoameričkog života, nego je naša priča u kojoj su spojeni razni žanrovi: komedija, monodrama, triler, misterija. U seriji ima svih tih životnih stvari koje se dešavaju u jednoj porodici neočekivano i iznenada. Ne može ništa da se izmisli ništa što život već nije izmislio. Mislim da se tu negde krije tajna što je serija apsolutno najgledanija.

Na društvenim mrežama glumci često objavljuju fotografije i videe sa snimanja, a sudeći po tome, radna atmosfera na setu je sjajna. Ovo potvrđuje i Milica, objašnjavajući da ekipa serije radi na snimanju po 12 sati 5 dana nedeljno, te da se tako može raditi samo iz ljubavi prema poslu i u dobrom okruženju. Kako nam je rekla, svi dolaze sa osmehom na posao, a ovih dana intenzivno se snimaju nove epizode. Pokušali smo da saznamo neke detalje, da li će biti novih zapleta sa junacima serije, a Milša je za čitaoce Objektiva otkrila da gledaoci zaista mogu da očekuju neočekivano.

– I ja sam se iznenadila, biće iznenađenja, neke strašne stvari, ali neke i lepe i opasne stvari će se dešavati u novim epizodama. Mnogo će biti uzbudljivo. Adi Kanački će se desiti nešto strašno, pa onda nešto lepo, videćemo kako će se izboriti…

Ceo intervju sa Milicom Milšom čitajte u sutrašnjem izdanju novina Objektiv.

Piše: Dragana Stupar

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Serija je vrh, nikad ništa bolje nije bilo na televiziji, nema šta se nije izdešavalo, zanimljivo i dinamično, puno preokreta i borbe dobra i zla, kao i u životu. A Milica je apsolutno najbolja od svih.

    Odgovori
  2. Bila sam oduševljena serijom ali već oduševljenje splašnjava! Pitanje je i kada ću odustati od daljeg praćenja. Mnogo zla a niko ne odgovara za isto, samo se prelazi na novo i novo zlo... Ma daj, postaje sve manje zanimljivo.

    Odgovori

Ostavite komentar