NOVA ULOGA

Milica Milša u filmu sa SVETSKOM DIVOM: Ekskluzivno za Objektiv otkriva ko je u pitanju! (FOTO+VIDEO)

Film će se snimati na egzotičnim lokacijama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović

Glumica Milica Milša, osim Ade Kanački, koju tumači u popularnoj seriji „Igra sudbine“,  priprema se i za jednu novu filmsku ulogu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako Objektiv ekskluzivno saznaje, u tom filmu će igrati zajedno sa dve velike svetske zvezde. Ovo neće biti prvi put da se Milica nađe na snimanju sa legendarnim Majklom Medsenom, jer je sa njim već igrala u filmu „As pik – loša sudbina“ crnogorskog reditelja Draška Đurovića.

Draško Đurović za Objektiv: “Nema te kamere koja može da isfolira poljubac”

Ali, ovoga puta, osim Medsena, sa kojim će ponovo stati u isti kadar, naša glumica će imati priliku da radi na istom projektu i sa još jednom čuvenom svetskom zvezdom starije generacije.

– Da, to je Mariza Berenson, svetska diva sa kojom ću igrati u filmu „Zaliv“ reditelja Draška Đurovića. On i Goran Gocić su pisali scenario, to će biti jedna kostimirana, lepa i uzbudljiva filmska priča. Mariza će igrati jednu od uloga, a ja treba da tumačim lik kockarke, lažne italijanske grofice. Film će se snimati u Maroku i Boki Kotorskoj, veoma se radujem tom projektu. Snimanje je već trebalo da počne, ali situacija sa pandemijom je malo odložila početak snimanja – kaže Milša za Objektiv.

Piše : Dragana Stupar

Foto: Promo

Adi Kanački će se desiti nešto STRAŠNO: Milica Milša za Objektiv otkriva šta nas čeka u “Igri sudbine”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar