ISKRENA

Goga komentarisala Cecinu vezu sa mlađim dečkom, pa ISPROZIVALA starlete: JADNO je šta su sebi dozvolile

Priznala i kakav odnos ima sa suprugom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Goga Sekulić sa 15 godina mlađim mužem Urošem Domanovićem ima sina Vasilija Andreja, a sada je govorila o ovoj i nekim drugim temama.

Kako kaže, nije ljubomorna na supruga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Goga Sekulić iznela svoj STAV o Mileni Radulović: Mnogi su spremni na KOMPROMISE da bi došli do cilja

“Ranije sam bila ljubomorna, a poslednjih godina nisam. Moj suprug je lep i zgodan dečko, pa mi je simpatično kada ga druge žene komentarišu. Ni on nije ljubomoran. Osobe koje su sigurne u sebe nemaju potrebe za tim”, rekla je Goga za Hit Informer.

Prokomentarisala je i svoju koleginicu Cecu Ražnatović koja je, takođe, uplovila u vezu sa mlađim muškarcem.

“Žena ima prava da bude srećna i da voli, kao i svi. Baš mi je drago! Godine nisu bitne, pa ko to još gleda? Bitno je da se vole i da uživaju”, izjavila je Sekulićeva za pomenuti medij.

Goga Sekulić PRVI PUT pokazala oca: Uputila mu emotivne reči, danas je njegov dan (FOTO)

Otkrila je i zbog čega se najčešće posvađa sa suprugom.

“Zbog sitnica. Ali posvađamo se u hodu, ništa nije ozbiljno jer se odmah i pomirimo. Nismo ništa drugačiji od ostalih parova”, iskrena je pevačica za Hit Informer.

Srećan rođendan, sine: Goga Sekulić Vasiliju Andreju napravila BAJKOVITO SLAVLJE (FOTO)

Ona je rekla i šta misli o starletama i prostitutkama koje se “kriju iza mikrofona”.

“Nije reč samo o starletama, prostitucije ima u svim branšama. Jadno je šta su te žene sebi dozvolile”, istakla je ona za pomenuti medij.



Izvor: Objektiv.rs, HIT Informer

Komentari (1)

  1. “Nije reč samo o starletama, prostitucije ima u svim branšama. Jadno je šta su te žene sebi dozvolile”, istakla je ona za pomenuti medij. Zivot je tezak, a u siromastvu i dugo tezak. Zato treba razumeti da ni prostitutkama nije lako: Nemaju sta da ponude trzistu rada osim o sebe oblasti servisa (masaze tela i penisa), upotrebna vrednost jedne prostitutke je kratka (oko 5% od duzine zivota), konkurentnost je velika; u tom smislu da mlade glupace stasavaju brzo i izlaze na "trziste", zavedene samoreklamerstvom iskusnijih glupaca: silikoni, garderoba, pojavljivanje u medijima za prostu masu. mada sam i ja prostak koji voli da vidi lepo zensko telo, pa svejedno da li je telo prostitutke ili iskrene pevaljke: sve one uglavnom rado eksponiraju svoje sise i guzove, a mi jarci rado to gledamo, I tako: neko nudi za dzabe, neko za pare, neko dobije za dzabe, neko plati, a neko nema ni sta da ponudi ni sta da dobije.

    Odgovori

Ostavite komentar