Goga Sekulić iznela svoj STAV o Mileni Radulović: Mnogi su spremni na KOMPROMISE da bi došli do cilja

Pevačica ne želi da ulazi "preduboko" u temu dok sud ne kaže svoje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/A.Nalbantjan

Cela Srbija već zna da je glumica Milena Radulović zajedno sa još nekoliko devojaka optužila režisera Miroslava Aleksića da je seksualno zlostavljao dok je pohađala njegovu školu glume.

Mnoge poznate ličnosti iz sveta glume i muzike oglasile su se na ovu temu, a među njima je i Goga Sekulić koja nije želela da komentariše ovu situaciju dok sud ne utvrdi šta se dogodilo. Takođe, podržala je žrtve da ne trpe i ne ćute o zlostavljanju, već da odmah prijave slučaj nadležnim organima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs+

Goga kao GROM: Pozirala POLUGOLA, na njoj samo čaršav, a bujne grudi u prvom planu! (FOTO)

“Ne poznajem ih da bih mnogo komentarisala o tome! Što se tiče osoba koje zlostavljaju, siluju najstrože kazne, a to što žrtve preživljavaju je verovatno strašno, ne može se ni zamisliti. Zapitala sam se mnogo puta zašto se ne nađe način i te monstrume ne prijave odmah nakon prvog napada uz podršku porodice, policije, lekara i advokata bez obzira na pretnje i ucene. Takve situacije ne smeju da se trpe niti prećute”, rekla je pevačica i dodala da ona nije imala slična iskustva jer kako kaže, sve je do stava:

“Sve zavisi kako se postavite prema saradnicima i uopšteno sa ljudima. Svako pokuša, a mi sami koliko dozvolimo! Ja lično imam takav stav da ni ne pokušavaju, posebno iz posla zna se granica. E sada nije bitno da li ste javna ličnost, zbog karijere mnogi su spremni na kompromise da bi došli do cilja. To rade i studenti i iz raznih struka zarad napretka što je jadno i tužno. Ulaze u neke odnose sa nadređenima, a onda problem”, rekla je Goga Sekulić i dodala da je čula razne stvari na estradi, ali da lično ništa nije videla svojim očima:

Pandemija ih bacila na kolena u 2020. pa našli nove POSLOVE: Izdaju kuće, snimaju vlogove, gaje stoku

“Svašta se čuje, ali kažem opet to što nisam videla ne mogu i ne želim da komentarišem. Nepristojne ponude dobijaju iz raznih struka zašto svi na pevačice? Prave gazde i ozbiljni ljudi koji imaju ozbiljne klubove nikada to ne rade, a neki koji pokušaju da rade da bi eto videli pevačicu možda i pokušaju, ali to se brzo pročuje, a ozbiljne zvezde i ozbiljni menadžeri sa takvima ne sarađuju. Ima onih koji mladima obećavaju sve i svašta, a na kraju ništa. Tako da treba držati neki gard i nivo, verovati u sebe i svoj rad doći će uspeh bez tih kompromisa o čemu govorite”, zaključila je pevačica.



Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (2)

Ostavite komentar