Glumio da ima RAK da ga devojka ne bi ostavila: Kad ga je otkrila, u besu mu je učinila NAJGORU stvar

Dve godine plakala je što će joj dragi "umreti"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/KevinBevis

Kevin Bevis (38) iz Grejvsenda u Velikoj Britaniji lagao je dve godine partnerku Karen Gregori (50) da ima rak kako ga ne bi ostavila.

Bevis je bio svestan da ne poseduje gotovo nikakve kvalitete kakve je navodio na početku veze sa Karen, te je morao da pribegne lažima kako bi ostala uz njega.

Glumila 9 meseci da je TRUDNA kako bi vratila dečka: Samo što je sve ubedila, napravila je FATALNU grešku

Njih dvoje upoznali su se 2018. godine na dobrotvornim trkama za obolele od raka. Kevin je trčao trku od 5 kilometara obrijan do glave i jako je bio fin prema svim pacijentima koji su stajali kraj staze i bodrili učesnike trke. Posle istrčane deonice, čak im je poklonio i nešto novca.

“Bila sam impresionirana njim. Bio mi je sladak i jako fin, a ja sam izašla iz ružne i bolne veze i bila sam na korak od toga da više ne verujem nijednom muškarcu. Zavoleli smo se brzo, mada se nikad istinski nisam zaljubila u njega. Posle tri meseca veze pokazao mi je nastranu stranu svoje ličnosti pokušavajući da me ubedi da krenemo zajedno na svingerske žurke”, priča Karen.

Kada ga je trajno odbila za to i nakon što ju je u naletu besa prvi put uhvatio za gušu, Karen je rekla Kevinu da će raskinuti.

“Nije prošlo 7 dana a došao mi je uplakan na vrata kuće da mi kaže da ima rak. Slučajno je to otkrio na pregledu. Sažalila sam se i ušla u krug pakla iz koga sam jedva izašla. On je pio po 20 tableta dnevno za koje se kasnije ispostavilo da su samo suplementi. Obrijao je ponovo glavu, išao na navodne hemoterapije. Nabavio je čak i štap jer ga je, kao, bolela jedna noga. Pred komšijama se jednom kad me nije bilo čak i navodno onesvestio da bi mu priča bila uverljivija. Najgore mi je bilo kad je slagao troje dece iz prvog braka da je bolestan, kao i svoje roditelje. Ko bi normalan na sve to pomislio da neko laže da ima rak”, pitala se Karen iz Kenta.

Kevina je uništilo kad je saznao da mu je partnerka postala prijatelj sa bivšom ženom koja je jedina znala da je sklon lažima i manipulaciji, Foto: Facebook printscreen/KevinBevis

Gledala je da bude uz njega, što se kaže do smrti, jer je prethodno isto doživela sa svojom tetkom koja je preminula od raka.

“Glumio je toliko dobro da sam mu uslišila sve želje. Tražio je i tad da se makar ja ku…m sa muškarcima, jer on više ne može sa mnom u krevet. Spavala samsa 6 muškaraca samo da bi mu udovoljila. Jedino tad je bio srećan.

Ipak, Kevin nije mogao da obuzda svoju nasilnu prirodu, te je i u “poodmaklom stadijumu raka” nekoliko puta lupao šamare Karen i davio ju je.

“Posle trećeg puta za dva meseca sam prelomila. Prvo sam zvala njegovu bivšu ženu koja mi je rekla da je vešt manipulator. Jedino mu ona nije verovala da je stvarno bolestan. Rekla mi je da idem u bolnicu i sve proverim od onoga što priča. Tada sam otkrila da je zdrav ko dren. Pozvala sam policiju i uhapšen je. Ipak, pre nego što je odveden u stanicu, rekla sam mu da sam postala najbolja prijateljica s njegovom bivšom ženom što ga je uništilo. Mrzeo ju je više nego išta na svetu. Poludeo je kad je to čuo”, rekla je Karen.

Kevin Bevis trenutno je u zatvoru u Mejdstonu. Dobio je 18 meseci kazne, kao i petogodišnju zabranu prilaska Karen Gregori.

Glumila da ima RAK, pa prevarila ljude za novac: Spiskala sve na KOCKU i provod, a onda je stigla kazna



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar