Glumila 9 meseci da je TRUDNA kako bi vratila dečka: Samo što je sve ubedila, napravila je FATALNU grešku

Skovala je plan do najsitnijih detalja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/msjacklynmc

Džeklin Mekgouen (26) iz Škotske pretvarala se punih 9 meseci da je trudna kako bi se njen bivši dečko Džejmi Ejtken predomislio i u nekom momentu se pomirio s njom.

Džeklin je prekinula vezu sa Džejmijem u maju 2019. godine a već narednog meseca skovala je pakleni plan, kupivši u prodavnici i lažni stomak.

Policajac šokirao suprugu i četvoro dece: Otkrio im da ima još 2 VERENICE, a onda ih je dokrajčio OVIM

Trećeg meseca od “početka trudnoće” Džeklin je počela da šalje poruke bivšem momku u kojima ga je obaveštavala da je trudna i da bi bilo lepo, pre svega zbog budućeg deteta, da se pomire, prenosi Daily record.

Kako nije reagovao na pokušaje da se pomire, a pretpostavljala je da će tako biti, Džeklin je od “petog meseca” počela da nosi po gradu lažni stomak i išla je na ona mesta na kojima je znala da će je bivši momak videti.

Pre “slučajnog” susreta sa Džejmijem, nabavila je i lažne izveštaje sa ultrazvuka i kao i slike sa skenera na kojima se vidi “njihova beba”. Najdalje je otišla kada je u tom “petom mesecu trudnoće” kontaktirala Džejmijevu porodicu kako bi ih obavestila da je trudna, a pojavila se i na poslu kod njegovog rođenog brata, za koga je znala da je simpatiše od prvog dana.

Koliko je razradila plan do najsitnijih detalja govori i podatak da se i na društvenim mrežama hvalila trudnoćom, sve s ciljem da se Džejmi jednom smiluje i primi je nazad, pošto su i živeli zajedno pre. I svi su joj poverovali. Čak pomalo i Džejmi, iako je sumnjičavo vrteo glavom pred porodicom.

Tada je napravila fatalnu grešku – Džejmijev brat video ju je dva puta u roku od dva dana u kafiću na drugom kraju grada kako ispija piće bez lažnog stomaka.

Nije joj prišao, već ju je posmatrao da vidi šta će biti dalje. Prišla joj je drugarica s kojom se Džeklin kikotala i uvideo je da je sve bila farsa.

Džeklin se pre nekoliko dana pojavila na sudu, Foto: Gordon Currie/mirror.co.uk printscreen

Džeklin je na kraju, videvši da ništa ne pali zvala Džejmijevu majku uz “potresne” reči da je pobacila te da je Džejmi, kao otac deteta dužan da joj isplati 350 evra za troškove boravka u bolnici.

Nije znala da je Džejmijev brat već obavestio sve da je Džeklin sve vreme glumila trudnoću, te je Džejmi krenuo u kontranapad. Tražio je da zajedno odu i vide ginekologa koji je vodio trudnoću, kao i da vidi šta se dogodilo na pobačaju.

Džeklin je “kapitulirala” s lažima posle nekoliko minuta pritiska bivšeg momka i prijavljena je policiji koja ju je privela zbog uznemiravanja porodice i pokušaja iznude novca.

Sofija 4 godine lagala momka da je NEVINA, a onda je prve bračne noći otkrio sve i uradio NAJLUĐU stvar



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar