Došli su mi pred vrata kuće i ostavili poklon: Seljak opisao bliski susret sa VANZEMALJCIMA

Primetio je i da je jedan od njih žedan, pa mu je doneo vodu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/tombud

Neobjašnjive misterije o mogućim posetama vanzemaljaca našoj planeti ponovo su ovih dana aktuelizovane nakon što su američke službe za nacionalnu bezbednost sa nekih fajlova skinule oznaku “poverljivo”.

Jedan od dokumenata koji je mnoge nasmejao načinjen je 18. aprila 1961. godine u Igl Riveru, Viskonsin, gde je izvesni Džo Simonton navodno imao bliski susret s njima.

Simonton je u gluvo doba noći pozvao policiju nakon što je na verandi primetio da se neke nepoznate osobe vrte po njoj i onda odlaze u mrak.

Izašao je napolje i primetio da su mu na kućnom pragu ostavile nešto nalik na palačinke.

“Izgledalo je kao da su mi ostavili neki poklon. Bile su tople, ali čvrste. Imale su ukus želea i putera, ali ništa slično do tada nisam probao. Tri osobe visoke jedva 150 centimetara i sa nekakvom vojnom opremom na sebi su me gledale. Imale su kacige, nisam im video lica. U daljini sam video NLO brod kako lebdi na nekih desetak metara od površine zemlje. Jedan od vanzemaljaca mi je u ruke tutnuo nešto poput flaše, pa sam shvatio da je žedan. Otišao sam po vodu i sipao sam mu u to. Posle su otišli”, rekao je Džo policajcima.

Hteli to ili ne, policajci su morali da o ovome obaveste FBI, a oni nadležne službe. Tako je nastala “nerešena NLO misterija iz Viskonsina” koja je sve do 2021. godine bila pod oznakom “poverljivo”.

Nikada nije utvrđeno šta se kod Džoa na farmi dogodilo. Da li je možda sve sanjao, da li je bio pijan ili trezan i da li je možda sve izmislio.

Ipak, jednu stvar je uspeo da sakrije.

“Kada su predstavnici državnih službi došli kod mene, od četiri palačinke koje su mi vanzemaljci ostavili, jednu sam sakrio. Tako da mogu da kažem da sam jedini Zemljanin koji je probao vanzemaljsku hranu”, rekao je Džo.

Vanzemaljci, leteće cigarete i diskovi: Britanija objavila TOP SECRET dokumenta (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar