Emir Katara daje 10 miliona dolara za nastup Britni, Dženifer i Šakire, ali naišao je na JEDAN problem

Odlučio je da napravi pravi spektakl u svojoj zemlji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/BERND WEISSBROD, EPA-EFE/Noushad Thekkayil, EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Šakira, Britni Spirs i Dženifer Lopez dobile su ponudu da nastupaju na fudbalskom Svetskom prvenstvu 2022. godine u Kataru i da zarade čak deset miliona dolara.

Ipak, Međunarodna organizacija fudbalskih asocijacija (FIFA) ne dopušta kompletan nastup, već izvođenje samo jedne pesme, ali ponuda koju su dobile od glavnog emira Katara ostaje nepromenjena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održaće se u Kataru i to će biti 22. prvenstvo po redu. Glavni emir Katara Tamim bin Hamad al Tani odlučio je da napravi pravi spektakl u svojoj zemlji. Pozvao je Šakiru, Britni i Džej Lo da budu deo toga i da naprave koncert kao deo ove sportske manifestacije. Za nastup im je ponudio neverovatnih deset miliona dolara. Da li će prihvatiti ovu ponudu i da li će sve tri nastupiti i podeliti novac, ili će jedna preuzeti sve, ostaje nam da vidimo.

Dečko Britni Spirs isprozivao njenog oca: Džejmi je TOTALNI KRETEN

Inače, njih tri već imaju iskustva u nastupima na sportskim takmičenjima. Podsetimo, Šakira je 2010. godine napisala pesmu „Waka Waka”, povodom Svetskog prvenstva održanog u Južnoafričkoj Republici kada je i nastupila na otvaranju. Ta pesma je veoma brzo postala svetski poznata, a njena slava još uvek traje i još uvek se sluša. Takođe, 2006. godine je nastupala na prvenstvu u Nemačkoj sa pesmom „Hips don’t lie”, kao i 2014. pevajući numeru „La La La”. Ni Dženifer Lopez nastupanje na Svetskom prvenstvu nije strano, s obzirom na to da je sa kolegom Pitbulom pevala 2014. godine u Brazilu.

Šakira stekla DIPLOMU prestižnog američkog UNIVERZITETA dok je bila u samoizolaciji! (VIDEO)

Džej Lo i Šakira zajedno su nastupile 2020. godine na finalnoj utakmici Nacionalne fudbalske lige, poznatijoj kao Superboul. Njihov nastup, koji se sastojao od kompilacije pesama ove dve pevačice i do perfekcije uvežbanih koreografija, broji 200 miliona pregleda na Jutjubu. Britni Spirs snimila je pesmu „Right now” kao reklamu za Svetsko prvenstvo 2002. godine, a samo godinu dana ranije nastupala je na Superboulu. Nastup u Kataru bio bi najveći njihov nastup do sada, jer na stadion zvanično može da stane 30 milijardi ljudi, a zapravo je cifra mnogo veća.

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar