Dečko Britni Spirs isprozivao njenog oca: Džejmi je TOTALNI KRETEN

Brojne poznate ličnosti pružile su podršku slavnoj pevačici nakon emitovanja njenog dokumentarca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Dokumentarni film o pevačici Britni Spirs premijerno je emitovan prošle nedelje u Americi, a prvi nakon toga se oglasio njen dečko Sem Ašgari.

U razgovoru za američki magazin Pipl, Sem je rekao da je Britni uvek pružao neizmernu podršku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Svojoj boljoj polovini sam oduvek želeo sve najbolje i nastaviću da joj dajem podršku. Važno je da se razume da ja imam nula poštovanja prema nekome ko pokušava da kontroliše našu vezu i sve vreme nam postavlja prepreke. Po mom mišljenu, Džejmi je totalni kreten”, rekao je Ašgari.

Borba za život princeze popa: Stiže emotivan dokumentarac o Britni Spirs (VIDEO)

Podsetimo, glavni akcenat u dokumentarcu je na 2007. godini, kada je Britni doživela nervni slom. Nakon toga, pevačica zbog svog psihičkog stanja gubi kontrolu nad finansijama i mnogim drugim stvarima, a o svemu odlučuju njen otac i advokat.

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Ona se i dalje sudi sa ocem zbog starateljstva, a kao reakcija njenih zabrinutih fanova, nastao je pokret „Oslobodite Britni”. Ubrzo su mu se priključile i javne ličnosti, poput Sare Džesike Parker, Paris Hilton, Majli Sajrus i mnogih drugih.

“Nakon što je radila ceo svoj život i postala ikona širom sveta, mislim da nema kontrolu nad svojim životom, što nije fer”, rekla je Paris Hilton.

 

Zanimljivo je da se nakon premijernog prikazivanja dokumentarca, vila u Los Anđelesu u kojoj je Britni Spirs živela kada je doživela nervni slom našla na tržištu nekretnina, a prodaje se za čak 6,1 milion dolara.

Foto: Objektiv.rs

Lola Stojanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar