Božinovska progovorila o teškom detinjstvu: Htela sam da crknem od sreće kada mi daju PARČE HLEBA!

"Danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom jer sam navikla na sve"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

Mnoge naše javne ličnosti nisu živele u raskoši pre nego što su postale poznate. Naprotiv, mnogo njih patilo se u siromaštvu i bedi dok nisu pronašle put do zvezda.

Pevačica Goca Božinovska priznala da nije oduvek živela raskalašnim životom. Naime, ona kaže da je u detinjstvu skakala od sreće kad dobije samo parče hleba. Goca dodaje i da su joj komšije poklanjale iznošenu garderobu da bi imala šta da obuče.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
foto:E-Stock/Miloš Rafailović

“Moj otac je bio mnogo bogat čovek dok je živeo u Makedoniji. Sve je napustio kada se oženio mojom majkom i kada se preselio u Srbiju. Imao je petoro dece i ostalo je sve njima. Nikada nisam pitala za to, ništa tražila nisam niti me je zanimalo. Ovde smo sastavljali kraj s krajem! Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Pre podne sam išla u školu, a po podne sam radila kod nekog i, kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom jer sam navikla na sve”, rekla je Goca o svom odrastanju.

Foto: Printscreen/Youtube

Ispričala je i kako je pisala pismo, tada velikoj zvezdi, Lepoj Lukić da je usvoji.

“Kao mala, na selu nismo imali ni televizor, to je bila misaona imenica. Bila sam odličan đak. Bila sam dobro i poslušno dete. Svi su tada pričali o Lepi Lukić, ona je negde izjavila da nema dece. Ja sam to negde načula kao mala. Bilo je da joj se pišu pisma, ja sam njoj sročila da sam lepa, da lepo pevam, imala sam 8 godina. Napisala sam da sam dobro dete i da nemam sve što želim da imam, da bih joj ja kuvala, spremala. Na jednom nastupu smo radile nas dve, ja njoj pričam da se sećam momenta kad sam ti pisala pismo. Ona nije ni znala da sam joj ja poslala. Njoj je bilo smešno sve to. Lepa i ja nismo mogle da se sastavimo od para koliko smo zarađivale. Smejurija je bila sa Lepom”, dodala je ona.

Goca Božinovska danas slavi 56. ROĐENDAN, a OVAKO su joj deca čestitala: Jedna je majka… (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar