Plakala je od sreće jer je ubeđena da je njegova tetovaža posvećena NJOJ, a on ju je brutalno slagao

Nije imao hrabrosti da joj kaže istinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Nema ništa gore nego kada se sami upletete u mrežu svojih laži i sebe dovedete u situaciju iz koje ne možete lako da se izvučete.

A najbolji primer za to je mladić koji je otišao da se istetovira, pa zatim brutalno slagao svoju devojku da je tatu posvećen njoj… Međutim, istina je sasvim drugačija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je stalno svojoj devojci ponavljao da će se istetovirati kada bude imao dovoljno valjan razlog i to se na kraju i dogodilo.

Oduševljen što je njegov omiljeni NFL igrač Tom Brejdi po sedmi put osvojio “Superbol”, on je na ruci istetovirao broj 12 koji Brejdi nosi na dresu.

Foto: Profimedia/ Wichita Eagle/TNS/ABACA / Abaca Press

Presrećan se vratio kući, zavrnuo rukav i devojci pokazao tetovažu uz opasku da je napokon našao nešto dovoljno vredno za tetovažu.

Na njegovo ogromno iznenađenje, devojka je počela da plače od sreće i stalno je ponavljala koliko je on uviđavan i romantičan jer je istetovirao godinu (2012.) kada su njih dvoje počeli da se zabavljaju.

Foto: Freepik/ansiia

Da sve bude još gore, on se dodatno “ukopao” kada ga je ona pitala šta simbolizuje plava boja ispod broja. Umesto da kaže istinu i prizna da je to omaž Brejdijevom starom timu (New England Patriots, njihove boje su tradicionalno plava i crvena), mladić je “mrtav ladan” rekao: Dušo, pa to je boja tvojih očiju!

“Ne znam šta da radim. Ako kažem istinu, misliće da mi je Brejdi važniji od nje što nije istina. On je samo duže deo mog života. Šta god da uradim, ona će biti povređena. Ne mogu da podnesem pomisao da moram da je ovako lažem do kraja života”, zaključio je mladić.

Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar