Srbi pokrali Diletu, uzeli joj 150.000 evra: Zbog onoga što im se sad desilo, poželeće da se nisu rodili!

Kako prenose italijanski mediji, medu uhapšenima je i jedan maloletnik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta
Četiri osobe iz Srbije uhapšene su u Milanu zbog sumnje da su obijale stanove poznatih bogataša i odneli plen vredan više stotina hiljada evra.Na meti lopova našli su se i fudbaler Intera Ašraf Hakimi, ali i prelepa sportska voditeljka Dileta Leota.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako prenose italijanski mediji, medu uhapšenima je i jedan maloletnik. Oni se terete za nekoliko krađa u stanovima u centralnom delu Milana. Jednu pljačku snimile su kamere za videonadzor. Zahvaljujući upravo tim snimcima, sva četvorica su identifikovana.

Prvi od njih je uhapšen u Vićenci posle pokušaja pljačke kuće lokalnog biznismena. Ubrzo su lisice na ruke stavljene još dvojici, a poslednji je dolijao u utorak. Policija je nakon hapšenja zaplenila brojne skupocene satove, vrjedne torbe, odeću i oko 14.000 evra u kešu. Ipak, šteta za koju se terete meri se u stotinama hiljada evra.

Iz stana poznate sportske novinarke Leote, koja je u poslednjih nekoliko godina zaštitno lice italijanskog fudbala i Serije A, banda pljačkaša je pokrala dragulje, satove “Roleks”, torbe (…) ukupne vrednosti oko 150.000 evra. Isti provalnici upali su i u stanove fudbalera Hakimija i drugih poznatih ličnosti.

Užasne vesti posle Bajernove svetske titule: Ključni igrač pokidao butni mišić!



Izvor: Objektiv.rs, Slobodna Bosna

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar