Prinova STIŽE u septembru! Porođaj Bojane Rodić KOŠTA 4.000 evra, a imaće i poseban apartman

Još se ne zna da li će Mirko prisustvovati porođaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ MireSijan

Bojana Rodić, sestra Bogdane Rodić, krenula je stopama svoje sestre. Prvo je zavela sina pevačice Goce Božinovske, sa kojim je u vezi, a sada par čeka i svoje prvo dete.

Njihova majka Danijela Rodić kaže da su joj i Ceca i Goca super prije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bojana Rodić porodiće se u jednoj privatnoj klinici, na kojoj se porodila i njena sestra Bogdana, a gde porođaj košta 4.000 evra kako piše “Informer”. Bojana će imati poseban apartman u bolnici i sve pogodnosti, a da li će Mirko prisustvovati porođaju još se ne zna.

Bojana i Mirko su planirali da stanu na ludi kamen i pre nego što je Bojana zatrudnela ali usled pandemije koronavirusom morali su da promene planove. Razmišljaju da li da ozvaniče svoju vezu pred matičarem. Bojana bi trebalo da se porodi u septembru.

Mirko Šijan i Bojana doneli odluku kako će se zvati DETE ako bude muško! Goca Božinovska PRESREĆNA

“Trebalo je da se Mirko i Bojana već venčaju, ali je zbog korone sve pomereno. Sada je najbitnije da ona dobro podnosi trudnoću i da je beba dobro, da lepo napreduje. Lako ćemo za veselje. Svi smo srećni što ćemo dobiti još jednu bebu, pa nam je svadba manje važna. Bojana nije zahtevna trudnica, a Mirko je super dečko, pa joj ugađa”, kaže Bojanina mama Danijela na početku razgovora za “Informer”.

Foto: Instagram/Printscreen/miresijan

Danijela ne krije sreću što su njene naslednice našle dobre muškarce koji ih poštuju i čuvaju, kaže i da ima super prije.

“Imam sjajne prije! Ne mogu da kažem koja je bolja, ne pravim razliku među njima. I Ceca i Goca su mi super! A ono što je meni najbitnije jeste da o mojim ćerkama brinu kako treba, baš kao i njihovi sinovi”, ističe Danijela.

Ako bude MUŠKO, biće KRALJ Surčina! Goca Božinovska unučetu ostavlja sve što je stekla

Danijela se osvrnula i na to da je Ceca odlična baka i da više vremena provodi sa unukom.

“Ceca sada nema nastupe, a ja dosta radim, pa je ona više sa Željkom. Mada, svi se trudimo da pomognemo. Kada je Bogdana kod njih, Ceca redovno čuva bebu, a ja kada dođu u Titel. I Goca će više biti sa unučetom od mene, jer će živeti kod njih. Ali svi smo tu da uskočimo: moj suprug, treća ćerka i ja”, kaže Danijela.

foto:E-stock/D.Milutinovic

 



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (1)

  1. Rumeni došao sa šljake pa malo da odmori , vidi se kako se zajapurio ko ćuran da je iskopao bar 10 metara kanala .

    Odgovori

Ostavite komentar