OBJEKTIV SAZNAJE: Milovi ljudi poslali snajper za UBISTVO Vučića, otkriven pakleni plan Belivuka

Veza Velje Nevolje sa vrhom crnogorske obaveštajne službe bio je Marko Lazović, sin pomoćnika direktora Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Sava Radovanovic, Printscreen

Pripremajući se za atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Veljko Belivuk bio je na stalnoj komunikaciji sa Markom Lazovićem, sinom Zorana Lazovića, pomoćnika direktora crnogorskog Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Kako Objektiv saznaje, Marko Lazovićkoji radi u Kriminalističkoj policiji Crne Gore je osoba od poverenja Velje Nevolje zadužena za njegove kontakte sa crnogorskom obaveštajnom službom, tj. Agencijom za nacionalnu bezbednost (ANB), čiji pripadnici Belivuku, iako je okoreli kriminalac, sve vreme boravka u Crnoj Gori čuvaju leđa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Visok tretman među pojedinim crnogorskim obaveštajcima Velja Nevolja je zaslužio otkad je za njih „odradio“ likvidacije nekih pripadnika škaljarskog klana – tvrdi odlično obavešteni izvor Objektiva. Da su rizici ugrožene bezbednosti po Vučića odlično procenjeni, svedoče i reči našeg sagovornika koji kaže da se uvidom u snimak sa otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji jasno vidi kako je predsednik savetovan da se kreće. – Uočljivo je da je Vučiću savetovano da ne ide ravnomerno tokom kretanja, pa je pravio neke od naglih i neočekivanih pokreta – dodaje naš izvor.

Foto: Profimedia/ELVIS BARUKCIC / AFP /

MONSTRUOZNA IDEJA

Inače, tesna veza kavačkog kriminalnog klana i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića sve je očiglednija posle hapšenja pripadnika te grupe predvođene Veljkom Belivukom, tvrde sagovornici Objektiva i naglašavaju da nema dileme da je snajper pronađen u Veljinom bunkeru na stadionu Partizana bio namenjen za odstrel predsednika Srbije.

Otac Velje Nevolje RAZNEO BOMBOM sebe, Veljinu majku i baku: Belivuk kao dete gledao stravičan MASAKR 

Prema rečima sagovornika Objektiva, saradnja šefa kavčana Radoja Zvicera i večitog crnogorskog lidera iznedrila je monstruoznu ideju o konačnom obračunu sa Vučićem, koji bi, da su kojim slučajem zakazali policija i srpske bezbednosne službe, platio glavom usred Beograda, tokom otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji. Podsetimo da je o Đukanovićevoj finansijskoj podršci atentatu na srpskog predsednika prvi pisao Objektiv još 26. januara. – Milo Đukanović razmatra mogućnost finansiranja ubistva Aleksandra Vučića. Na taj način on želi da u Srbiji isprovocira haos i procena mu je dobra, jer se takav scenario može desiti. Đukanović je odvojio veliku sumu novca za to. Ja ne znam tačnu sumu, ali to je velika količina evra, milioni, da se to uradi – rekao je tada Vojislav Šešelj, lider radikala.

SNAJPER IZ CRNE GORE

Foto: Printscreen

 

Sve što je tada najavio, a Objektiv preneo, Šešelj sada kaže da se obistinilo, dodajući da je sa saznanjima izašao odmah čim ga je izvor iz Đukanovićevog okruženja o tome obavestio.

– Velja Nevolja je imao neverovatno visok tretman u Crnoj Gori za jednog kriminalca, jer je njegov šef Radoje Zvicer očigledno Milov čovek. Vidimo da su ga specijalne jedinice crnogorske policije štitile. Snajper je, sada smo sasvim sigurni, nabavljen preko Crne Gore i Đukanovića, koji, kako sam ja i najavio, spremio novac da likvidira Vučića – objašnjava Šešelj za naš list.

On tvrdi da posle ovih događaja treba posebno obratiti pažnju na predsednika Crne Gore, jer mu je ovaj adut, kako ističe, neplanirano propao. – Milo sigurno neće zaigrati samo na jednu kartu. Ako je nabavio jedan snajper za ubistvo Vučića, sigurno ih ima još nekoliko ovakvih koji se koriste isključivo za profesionalne likvidacije – poručuje lider radikala za Objektiv.

ČVRSTA VEZA

Potpukovnik KOS u penziji Ljuban Karan potvrđuje za naš list da jake indicije o sprezi kavčana i predsednika Crne Gore postoje i sa ovim hapšenjem sve su očiglednije.

– Belivuk je krajem januara išao direktno na razgovor kod Zvicera. Kakav je to razgovor koji ne može da se obavi vezom, već mora u četiri oka? S druge strane, veoma kompromitujuće za Đukanovića je tretman koji Belivuk ima tamo, kao da je nekakva politička ličnost, pa ga sve vreme obezbeđuje Agencija za nacionalnu bezbednost. Dakle, čuva ga država. Među njima postoji čvrsta veza i to sasvim sigurno ne isključuje Đukanovićevu upletenost u organizovanje opasne kriminalne grupe da pripremljenim snajperima smaknu predsednika Srbije – zaključuje Ljuban Karan.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

Ovu i ostale zanimljvie priče pročitajte u sutrašnjem izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Milo mocan covek,para ko govana,profesionalnih ubica pun svet,,a on angazuje par mangupa,koji su tek prosle godine poceli da vezbaju pucanje,da ubiju jednog predsednika drzave.??? I onda po tom saznanju ,predsednik se kretao cik cak da izbegne metak ???bem ti leb... Ja bi velju stavila za ministra policije,i bia, covek 10 godina radi najveca krivicna dela,i tek su saznali za njega,kad je onog udario ...?‍♂️?‍♂️?‍♂️???

    Odgovori

Ostavite komentar