Nastavlja se uviđaj u Belivukovoj “VIKENDICI SMRTI”: Ronioci u Ritopeku tragaju za žrtvama

Policija i danas, četvrti dan za redom, obavlja uviđaj u vikendici u beogradskom naselju Ritopek

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić, Printscreen/ Youtube

U Ritopek su danas stigli i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije koji “češljaju” Dunav u potrazi za žrtvama Veljka Belivuka i njegove ekipe.

Policija i danas, četvrti dan za redom, obavlja uviđaj u vikendici u beogradskom naselju Ritopek, ali i oko nje, za koju se sumnja da je Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, koristio za izvršavanje najgusnijih zločina. Kako se saznaje sa lica mesta, nekoliko marica i vozila Žandarmerije upravo je otišlo iz Ritopeka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se saznaje, inspektori se trenutno nalaze na Smederevskom putu, u krugu od oko 2 kilometara od same vikendice u Ritopeku i pretražuju okolne deponije. Pretpostavlja se da su policija i Žandarmerija napravili zajednički plan u kući, a zatim krenuli u pretraživanje terena.

Žrtvama sekli glave i delove tela: U Veljinoj vikendici smrti nađeni dokazi MONSTRUOZNIH ZLOČINA 

Upravo na ovom mestu, kako se sumnja, mučeni su i brutalno ubijeni navijač Partizana Goran Veličković Goksi, pripadnik bande Pink Panteri Milan Ljepoja, i Zdravko Radojević, navijač Crvene zvezde, za čije se likvidacije sumnjiči organizovana kriminalna grupa sa uhapšenim Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem na čelu.

Kako objašnjava izvor interesantno je to što se ova vikendica nalazi tačno prekoputa Pančeva, odnosno strelišta Ponjavice, gde je okrutni klan navodno vežbao pucanje.

– Ritopek i Pančevo deli Dunav. Pretpostavlja se da grupa nije slučajno odabrala baš ove lokacije. Tu im je, kako se sumnja, bilo zgodno da prelaze čamcima s jedne na drugu stranu, prevoze oružje i narkotike – rekao je izvor.

Prema saznanjima, vikendicu u Ritopeku i dalje čuva Žandarmerija, a pretpostavlja se da inspektori obavljaju detaljne uviđaje unutar prostorija.

Zanimljiv podatak jeste i to da su u Ritopek danas stigli i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije koji istražuju Dunav u potrazi za žrtvama Veljka Belivuka i njegove ekipe.

Ronioci se nalaze na nepristupačnom delu obale reke. Kako se sumnja, taj deo je potencijalno mesto zločina, a od kuće je udaljen nekoliko stotina metara.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar