Stigle nove optužbe za Merilina Mensona! Maltretirao je i muškarce: Bila je to NOĆNA MORA (FOTO)

Odmotava se klupko

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Nove tvrdnje o maltretiranju od strane kontroverznog pevača Merlina Mensona krenule su kao lavina, nakon što ga je nekadašnja verenica, glumica Evan Rejčel Vud prva javno optužila za zlostavljanje. Nakon nje, oglasila se i pevačica Fibi Bridžis, koja je tvrdi da je on posedovao sobu za silovanje, a više o tome saznajte iz sledećeg teksta.

Posle glumice i poznata pevačica iznela STRAVIČNE tvrdnje o Mensonu: Imao je sobu za SILOVANJE!

Nakon njih dve, oglasile su se još mnoge devojke, a sada, prvi put i muškarac. Naime reč je o glumcu Koriju Feldmanu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glumac navodi da ga je Menson psihički i emotivno zlostavljao preko decenije. On je i ranijih godina pričao o tamnoj strani Holivuda i onoga što se dešava u senci uspešnih glumaca, režisera i producenata. Govorio je kako su njega i njegovog prijatelja glumca Korija Hajma zlostavljali i silovali izvesni glumci i režiseri 80-ih godina prošlog veka kada su bili popularne tinejdžerske zvezde.

U veoma dugom postu na Instagramu, Feldman navodi da ga je Menson nudio kokainom iako je znao da je Kori lečeni narkoman i da nije pipnuo drogu 5 godina, nazivao ga je ružnim imenima i pokušao da manipuliše njime na razne načine. Takođe, napisao je da je poznati muzičar bio opsednut njime preko 20 godina, a kao dokaz naveo Mensonovu autobiografiju. U njoj stoji i da je Feldmana nazivao retardiranim i glupim, što je i sam glumac napisao u svojoj objavi.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Corey Feldman (@cdogg22)

“Proces je počeo u Njujorku. Zgrabio je moje lice i poljubio me ispred svih. Imao je crni karmin koji nije mogao da se skine cele noći. On je nastavio da mi priča kako je moj fan i bio svuda po meni… “, piše Feldman.

On je napisao i da podržava sve žrtve Merlina Mensona, koji je trenutno preko 10. Menson se nije oglašavao povodom Korijevih optužbi.

“Zvao me je svojim idolom i rekao da je ideju za svoj izgled dobio iz jednog mog filma… Bio sam počasni gost na Božićnoj večeri, a ovo je slikano neposredno pred početak noćne more koja je zatim usledila…”, stoji u njegovom postu.

Čim je javno optužen za ZLOSTAVLJANJE, reagovala VLAST: Evo koje posledice već snosi Merilin Menson



Izvor: Objektiv.rs, Independent

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar