Bio je zavisnik od DROGE i alkohola, umrla mu je ĆERKA, a danas živi od prodaje kućne hemije

Njegov život zaista je za film, od velike slave do ponora i smrti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Muzičar Milić Vukašinović prošao je zaista sve u životu. Imao je veliku slavu, a bilo je dana kada je živeo i na rubu egzistencije.

Izvukao se iz svih poroka, ali nažalost njegova ćerka nije uspela, nakon saznanja da je Maja preminula, Milić je za medije ispričao o svojoj borbi sa opijatima:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Milić Vukašinović otkrio kako je IZGUBIO ĆERKU: Nije uspeo da je izvuče iz kandži NARKOMANIJE

“Počeo sam da pijem i opijam se s 13 godina, kada sam počeo i da sviram bubnjeve, i to ludilo s alkoholom je bio moj zaštitni znak sve do pre deset godina. Tada sam se lečio i izlečio od periodičnog alkoholizma, jer nisam bio hronični alkoholičar koji mora da pije svaki dan. Nisam bio fizički vezan za alkohol, već sam voleo to ludilo kad krenem da pijem, tu potpunu slobodu razvrata i bluda. To je kod mene bila stvar odluke, a ne moranja zbog zavisnosti. Uspeo sam da se skinem s kokaina dok sam živeo u Londonu od 1971. do 1974. godine i radio dve godine u “Hard rok kafeu”, u kojem sam i radio, i šmrkao kokain, pio viski i duvao džointe, sve odjednom, simultano. Na kraju je ipak pobedila moja želja da se bavim muzikom, jer sam tada prešao na gitaru i hteo sam da se vratim u zemlju, da napravim bend i sviram svoj teški rok, a to je podrazumevalo da se skinem s kokaina, trave i hašiša, a da ostane samo alkohol, i to žestina. Uspeo sam da se rešim droge, napravio sam grupu “Vatreni poljubac”, i što bi rekli Englezi, ostalo je istorija”, rekao je pevač.

Foto: Printscreen/Facebook

Maja Avdibegović, ćerka muzičara Milića Vukašinovića pronađena je u beživotnom stanju u njegovom stanu, a on se s tom činjenicom i dalje ne miri.
Nakon što je primio strašnu vest iz Sarajeva, čuveni “doktor za rokenrol” prvo je pomislio da mu se jedinica predozirala heroinom, jer je bila teški zavisnik na lečenju. Međutim, obdukcioni nalazi utvrdili su da je došlo do gušenja prilikom mešanja jake kafe sa pojačanom dozom lekova.

Milić Vukašinović otkrio kako je prvi put zaradio veliki novac! (FOTO)

Nakon što je u julu 2018. godine izgubio ćerku Maju, muzičar Milić Vukašinović otkrio je da je izgubio i bratanca i tada je na tviteru napisao:

Foto: Printscreen/Twitter

“Učim prve akorde pokojnog sina od mog pokojnog brata. Sve sam živo sahranio, majku, oca, sestru, brata, sina od brata i rođenu ćerku, život ti je*em. Bog me valjda čuva za kraj”, napisao je Milić na društvenoj mreži Tviter.

Čuveni roker je u jednom trenutku zaista bio na rubu egzistencije kada je kako sam kaže propio milion i po evra u svom bludnom životu, a onda je sa svojom suprugom Suzanom rešio da pokrene biznis, odnosno prodaju kućne hemije:

Foto: Printscreen/Youtube

“To je više Suzana radila sa robom po prodavnici, kućna hemija i takve stvari. Dizala je promete gazdama i nisu je cenili kako treba. Onda je meni i Suzani pukao film i rekli smo da ćemo ubuduće držati svoju radnju”, rekao je na otvaranju radnje Milić i dodao:

IMIDŽ JE NAJBITNIJI! Ovako Milić Vukašinović koristi svojih pola sata za šetnju (VIDEO)

“Najbitnije je naći dobru lokaciju, koliko god da je skupa kirija, to se na kraju sve isplati. Robu su nam dali na odloženo, a neko i nije, tako da ne moramo odmah velike pare da uložimo. Kad krene posao to se sve isplati i ta roba se na odloženo plati. Nama je 3.000 evra trebalo da sve pokrijemo”, zaključio je Vukašinović.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Obično narcisoidno smeće od čoveka.Bitno da je sebe izvukao iz poroka,a to što je ćerku uvalio u iste nema veze.I redosled nabrajanja osoba koje je sahranio govori o njegovoj brizi za rođeno dete.Verovatno mu je i u životu uvek bila na posljednjem mestu!

    Odgovori

Ostavite komentar