Mediji bruje da se Severina SELI kod novog dečka: Vinar se oglasio i sada je sve KRISTALNO jasno

Sa Igorom se, navodno, nije videla godinu dana, a oboje su obrisali zajedničke fotografije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Youtube, Facebook/Tomislav Voštinić

U domaćim medijima se piše da lepa pevačica Severina uveliko nosi kofere na imanje novog dečka i da su vezu podigli na viši nivo, što ostavlja prostora da je njen brak sa suprugom Igorom završen.

Tome u prilog ide i činjenica da se nisu videlo skoro godinu dana i da su skoro obrisali zajedničke fotografije sa Instagrama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se navodi, Severina je u poslednje vreme čest gost u domu svog sadašnjeg dečka Tomislava Voštinića, gde joj prijaju mir i tišina.

Da li su ove informacije o preseljenju pevačice tačne, 24sata.hr je proverio sa vlasnikom vinarije koji je kratko i jasno demantovao glasine.

“Nije istina da se Severina seli kod mene”, rekao je Tomislav.

Severina i dalje u BRAKU sa Kojićem, a počinje život sa drugim: Pevačica se SELI kod dečka vinara?

Glasine su počele da kruže krajem novembra pošle godine kada je svoje društvo provozala do njegove vinarije, a kao dokaz jeste slika koja je objavljena 19. septembra. Usput je stala i slikala se zajedno sa prijateljima iznad Ivanić Grada.

Za Tomislava se priča da najbolje na svetu poznaje moslavačku sortu škrlet, iako nije završio za vinara, već se kasnije dodatno školovao.

“Inače sam optičar po struci i radio sam šest godina u optici. Celo vreme dok sam radio u optici obilazio sam tadašnje vinske evente – udruge, zabave uz vino. Istovremeno je i doma bilo posla preko glave jer je deda počeo povećavati nasade. I tad je kucnuo trenutak i odlučio sam uz pomoć dede krenuti u ozbiljnu proizvodnju”, ispričao je Voštinić.

Severina i Igor ovim POTEZOM pokazali da je zaista KRAJ: Obrisali su najemotivniji momenat sa Instagrama

Severinin tim prošle godine se pravdao da njihova šefica nije u vezi ni sa kim s obzirom na to da je još formalno u braku s Kojićem:

” Hteli bismo vas informisati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa”, javili su. Pevačica se s vremena na vreme zna prisetiti nekih svojih koncerata, ali Igora ne spominje.



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar