O Milanu pričamo u svlačionici: Ivanić spreman kao zapeta puška za nastavak sezone!

Zvezda u nedelju u Novom Pazaru otvara prolećni deo prvenstva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

Odradili su pripreme u visokom intenzitetu i spremni su fudbaleri Crvene zvezde za sve ono što ih očekuje na proleće – što potvrđuje i Mirko Ivanić.

“Pripreme su prošle odlično. Na Kipru smo odradili bazični deo, potom je usledila Turska, gde nam je bilo dosta zanimljivije. Mnogo više smo radili sa loptom, uvežbavali taktiku, igrali utakmice. Upravo smo na tim mečevima pokazali kvalitet, jer smo igrali protiv dobrih ekipa, a uspevali da pobeđujemo. Jesu to prijateljske utakmice, ali uvek je lepo trijumfovati. Takođe, mnogo golova smo postigli posle sjajnih i uigranih akcija” počeo je Ivanić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zvezdin vezista tvrdi da su fudbaleri uvek fokusirani na prvi sledeći meč, a to je u ovom slučaju Novi Pazar, sa kojim će odmeriti snage u nedelju od 13 časova.

“Daleko je utakmica sa Milanom, u smislu toga da prethodno imamo ligaške duele. Spomenemo nekad Milan, prokomentarišemo ih u svlačionici, ali smo bili fokusirani da odradimo pripreme što bolje. Sada razmišljamo o Novom Pazaru i želimo da na što bolji način započnemo prolećni deo sezone.”

Zvezda sa “delijama” napada Milan? Na Marakani prave spisak navijača koji mogu da kupe kartu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar