Evropski velikan kupuje u komšiluku: Dinamo na stolu ima ponudu od 16.000.000 evra!

Olimpik iz Marselja zainteresovan je za Lovra Majera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/Pieter Stam de Jonge

Navikli smo već da Dinamo Zagreb prodaje igrače za ogroman novac kada su u pitanju klubovi iz regiona – na šta značajno utiče to što imaju pasoš Evropske unije, ali je to je neka druga tema – a praksu bi mogli da nastave ove zime.

Olimpik iz Marseja ponudio je Dinamu 12.000.000 evra fiksno, plus još 4.000.000 kroz bonuse, za 23-godišnjeg ofanzivnog vezistu Lovra Majera, pišu Sportske novosti. Ovo je treća ponuda francuskog kluba, a prethodne dve iznosile su 8.000.000 i 10.000.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Da, informacija je tačna, Marsej želi da dovede Majera, Dinamo ima ponudu na stolu, sve je na maksimirskom klubu. Ako Dinamo kaže ‘da’, Majer pakuje stvari i odlazi u Francusku”, potvrdio je za Sportske novosti igračev menadžer.

Pitanje je, međutim, da li će Zagrepčani pristati da odmah prodaju jednog od svojih najboljih igrača ili će sačekati leto. Jedan od razloga za odugovlačenje odluke je i činjenica da ekipu iz Zagreba očekuje nastavak takmičenja u Ligi Evrope gde ih očekuje dvomeč protiv Krasnodara. Ovo nije prva velika ponuda za mladog ofanzivca pošto je pre Olimpika za njegove usluge bila zainteresovana i Fiorentina.

Mladi ofanzivac je na Maksimir stigao leta 2018. iz komšijske Lokomotive, kojoj je plaćen 2.500.000 evra, takođe ogromnih za “lokalni transfer” kada je region u pitanju.

OBJEKTIV ISTRAŽUJE – ko će biti novi selektor Srbije: Marko Pantelić je dobio ovlašćenje!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar