JKP INFOSTAN TEHNOLOGIJE

Ovo će vas obradovati: JKP “Infostan tehnologije” daje popust na elektronsko plaćanje januarskog računa

Platite račun na najbezbedniji i najbrži način putem aplikacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

JKP “Infostan tehnologije” je u saradnji sa kompanijom Visa redovnim platišama mobilne aplikacije i web portala e.Sanduče, koji su ujedno korisnici Visa platnih kartica, obezbedilo dodatan promotivan popust od 4 % na elektronsko plaćanje januarskog računa. Sa ciljem da se zaštite korisnici od izloženosti virusu COVID 19 obezbeđen je dodatni popust na elektronsko plaćanje, kako bi bilo omogućeno da se na najbrži, najbezbedniji i najjeftiniji način plaćaju računi, samo jednim klikom bilo kada i sa bilo kog mesta, bez dodatnih troškova.

Redovne platiše komunalnih usluga koje u periodu od 01. februara do 28. februara na mobilnoj aplikaciji ili portalu e.Sanduče izvrše elektronsko plaćanje redovnog januarskog računa sa Visa platnom karticom i sačuvaju karticu za buduća plaćanja ili izvrše plaćanje sa već sačuvanom Visa platnom karticom, ostvaruju dodatnih 4% popusta, koji će biti iskazan na narednom mesečnom računu.

Jednokratan dodatan popust od 4% na elektronsko plaćanje računa sačuvanom Visa platnom karticom tokom meseca februara, korisnici će ostvariti pored svih redovnih popusta JKP „Infostan tehnologije“ od 5%, 6% i 7% i subvencija od 10 do 30% za socijalno ugrožene kategorije građana. Takođe, korisnici račune plaćaju bez naknade, što im omogućava još jedan vid uštede u kućnim budžetima. Dodatan popust je obezbeđen za prvih 5.250 korisnika koji svoje januarske račune plate sačuvanom Visa platnom karticom, tokom meseca februara.

Interesovanje za bezbedno elektronsko plaćanje računa na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče raste velikom brzinom, a u ovom trenutku više od 100.000 zadovoljnih korisnika veoma brzo, lako i sigurno plaća elektronski račune objedinjene naplate platnim karticama, bilo kada i sa bilo kog mesta. Podsećamo da se mobilna aplikacija e.Sanduče za platforme iOS i Android, veoma brzo i lako preuzima na Google Play i App store. Takođe, omogućen je korisnicima unikatan i jedinstven QR kod za besplatno preuzimanje mobilne aplikacije e.Sanduče, koji je istakut na računu.

JKP “Infostan tehnologije” poziva sve da koriste elektronski servis za dostavu i plaćanje računa e.Sanduče i ostvarr jedinstvenu, promotivnu uštedu od 4% na plaćanje redovnog januarskog računa sačuvanom Visa platnom karticom u periodu od 01. februara do 28. februara.

Ne gubite svoje vreme na šalterima platnih institucija, zaštitite sebe i svoje najbliže i plaćajte svoje račune potpuno bezbedno, samo jednim klikom uz dodatne uštede.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar