Sanja Marinković OTKRILA detalje iz najtežeg perioda: Razvela sam se kad je nestala želja za POLJUPCEM

Plakala je ponekad i pred sam ulazak u studio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Voditeljka Sanja Marinković razvela se 6. januara od Aleksandra Uhrina, sa kojim ima sina Strahinju, a sad je o tome detaljnije progovorila.

Oni su se venčali 2011. godine, a zvanično rastali tek ove – mada je ljubavi došao kraj još pre dve godine, piše štampano izdanje Objektiva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sanja Marinković OTIŠLA iz SRBIJE, pa pokazala telo u kupaćem: Svi gledaju u njen struk (FOTO)

 

“Poruka od advokata mi je stigla na Badnje veče, dok sam bila sa drugaricama i našom decom u Dubaiju. Pisalo je „Čestitam, sada ste zvanično razvedeni”. Odavno smo odlučili da se rastanemo kad nam je postalo jasno da je ljubav počela da bledi, da su nestale želje za pažnjom i poljupcima. Rastali smo se kao bračni partneri, ali ne kao prijatelji i Strahinjini roditelji”, rekla je Sanja za Hello, i dodala da priče o njenoj navodnoj novoj ljubavi nisu tačne.

Ona je otkrila da je razvod prebrodila uz stručnu pomoć.

Vesna Dedić ŠOKIRALA objavom: Vrhunac BEZOBRAZLUKA je kad te neko laže i još se i ljuti!

“Psihoterapija je najbolji lek za svaki emocionalni bol, svaku nedoumicu, nesigurnost i razdor u srcu i duši. Meni je i posao uvek bio terapija u teškim životnim trenucima, ali se dešavalo i da plačem sve do ulaska u studio “, objasnila je Sanja.

Autor: M.M.

OVU I JOŠ MNOGE ZANIMLJIVE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU “OBJEKTIV” ZA 30. JANUAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor:

Komentari (1)

  1. A dje je ono u dobru i u zlu u zdravlju i bolesti dje je ono zaklinjanje na vječnu ljubav bre??? Ej bre vječnu ljubav. Kako ćeš naći novog dečka i da ti veruju na ono: Volem te???? m vi ste svi razmaženi ko pokmez......

    Odgovori

Ostavite komentar