SNALAŽLJIVI

Pandemija ih bacila na kolena u 2020. pa našli nove POSLOVE: Izdaju kuće, snimaju vlogove, gaje stoku

Ove poznate ličnosti našle su nove izvore prihoda u prošloj godini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Caslav Vukojicic, Aleksandar Nalbantjan

Pripadnici domaće muzičke scene zbog pandemije koronavirusa morali da su da bar privremeno promene zanimanja. Kakve su biznise pokrenuli u prošloj godini saznajte u nastavku teksta.

Marija Šerifović

Pop pevačica Marija Šerifović odlučila je da se otisne u jutjuberske vode. Marija nije u mogućnosti da drži koncerte, te se sa fanovima druži putem svog Jutjub kanala. Marija snima zabavne vlogove u kojima otkriva detalje iz svog privatnog života, odgovara na pitanja obožavalaca, peva, itd…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
foto:ScreenShot Instagram

Ana Kokić

Pevačica Ana Kokić ovog leta rešila je da otvori svoj fitnes studio. Njoj je to bila želja duži period, a kako zbog koronavirusa ne može da nastupa, rešila je da je ova godina prava prilika za ovu investiciju. U njenom fitnes centru postoje tri paketa vežbi, a onaj najskuplji košta 20.000 dinara.

Foto: Printscreen Instagram

Mia Borisavljević

Mia je pošla putem koleginice Ane Kokić. Ona je godinama ljubitelj sporta i zdravog načina života, te je pred kraj 2020. godine otvorila fitnes studio. U njenom studiju nalaz se najsavremenije mašine za skidanje masnih naslaga.

Foto: Youtube/Printscreeen/RTV Pink Official

Nikolija Jovanović

Trep zvezda Nikolija Jovanović se posvetila novom poslu tokom pandemije. Iako ne zapostavlja muzičku karijeru, te redovno objavljuje pesme, ona sada ima vremena i da se bavi modnim dizajnom. Ona je sa sestrom Teodorom Jovanović izbacila liniju plišanih trenerki koja je oduševila njene obožavaoce.

Foto: Printscreen/Instagram

Goga Sekulić

Goga Sekulić se takođe snašla u periodu pandemije. Pošto ne može da nastupa i tako zarađuje od pevanja ona je pokrenula privatni biznis. Sekulićeva je postala vlasnica jedne platforme za vozače.

Foto: E-stock

Nataša Bekvalac

Pop zvezda Nataša Bekvalac ne može da živi od pevanja, ali je našla način kako da zaradi dok ne prođe pandemija. Ona je tokom leta 2020. godine počela da izdaje luksuznu vilu u Čeneju. Noćenje u krevetu lepe plavuše košta čak 1.000 evra.

Seka Aleksić, Foto: Printscreen/Instagram

Seka Aleksić

Folk zvezda i pre pandemije zarađivala je od reklama na Instagramu, ali je ovaj biznis pojačala tokom 2020. godine. Pored toga, otvorila je “Jutjub” kanal posvećen deci. Na ovom kanalu se mogu čuti dečije pesme koje je otpevala lično Seka, a u ponudi je i drugi zanimljiv sadržaj za mališane.

Foto: Screenshot TV Prva

Nikola Rokvić

Poznati pevač 2020. godine pokrenuo je aplikaciju na kojoj se mogu pratiti onlajn koncerti. Ovaj vid muzičkih događaja postaoje veoma popularan tokom pandemije, te pevač sigurno nije pogrešio ovim poslovim potezom. Za njegovu aplikaciju do sada su koncerte držale Jelena Karleuša, Maja Berović, Nataša Bekvalac i još mnoge velike zvezde.

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Goca Tržan

Pop pevačica Goca Tržan rešila je da nipta ne prepušta slučaju. Shvatila je da mora da nađe alternativu tokom pandemije, te se zaposlila na televiziji kolege Željka Joksimovića “K1”. Na ovoj televiziji emituje se njen rijaliti šou “Moj savršeni brak”, kao i njen tok šou “Goca šou”.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ivana Šašić

Folkerka Ivana Šašić posvetila se stočarstvu i poljoprivredi. Ona je na svom imanju u Šapcu počela da uzgaja stoku i da gaji povrće za prodaju. Ona kaže da se ne treba stideti nijednog posla i da ova odluka sigurno
nije pogrešna. Šašićeva se trenutno nalazi u rijalitiju “Zadruga”, te zarađuje i na ovaj način.

D.P.


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar