1.000 žena priznalo: Sa koliko godina su doživele NAJJAČI vrhunac u životu, i kada najviše eksperimentišu

Kada dostižemo vrhunac našeg seksualnog života?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: - / Marka / Profimedia

Svaki čovek će na različit način odgovoriti kada je i da li je doživeo vrhunac svog seksualnog života.

Kada se govori o godinama, teško je precizno odgovoriti da li su ljudi najzadovoljniji kao tinejdžeri, ili možda kada napune tridesetu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kod žena je situacija još specifičnija, jer uvek mora da se vodi računa o hormonima, trudnoći, menopauzi…

Takođe, ne postoji ni jasno definisan odgovor šta je za nekoga vrhunac seksualnog života – retko ko će odgovoriti da je to onaj period kada je mogao da doživi 4,5 orgazama za noć.

Foto: Rafael Ben Ari / Alamy / Alamy / Profimedia

Mnogo je faktora koji uslovljavaju odgovor na ovakvo pitanje: opuštenost, ljubav, rizik, intimnost, avantura, seksualna želja, uzbuđenje…

Ono što je sigurno je da se seksualni vrhunac života može definisati kao period vašeg života kada ste najviše uživali u seksu i kada ste maksimalno zadovoljeni. Vrhunac se može dogoditi u bilo kojem periodu vašeg života, pa čak i u nekoliko navrata.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Zbog svega ovga veoma je zanimljivo pogledati šta pokazuju rezultati ankete u kojoj je učestvovalo 1.000 žena, koje su odgovarale na pitanja o svom seksualnom životu.

Na iznenađenje mnogih, čak 89 odsto dama između 45 i 55 godina starosti je izjavilo da sada najviše uživaju u seksu, a da sve bude još pikantnije, žene u petoj i šestoj deceniji života su ubedljivo najraspoloženije za eksperimentisanje u krevetu.

Foto: Freepik/halayalex

Možda je to najbolje definisala jedna gospođa u pedesetim godinama, koja je: “Radila sam stvari koje me je sramota da priznam. To mi ranije nikada ne bi palo na pamet, ali sada sam to uradila, i uživala sam u tome”.



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar